A Davis Kupával egy időben, BKIK Open Immár nyolcadik alkalommal

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara dél-pesti tagcsoport elnökei által szervezett BKIK Open lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozók aktív kikapcsolódásuk közben még szorosabbra fűzzék üzleti kapcsolataikat. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a résztvevők negyede első kézből tájékozódott a már 100 millióra emelkedett keretösszegű, megújult Széchenyi Kártya részleteiről.

A már hagyományosan nyolcadik alkalommal megrendezett verseny győztesei:

Párosok

  1. Bagi Péter – dr. Hideghy Molnár Dániel
  2. Varga András – dr. Tarjányi Dániel
  3. Fodor Zsolt – Csécsei Pál

Vigaszág 

  1. Forrás Csaba – Forrás Zoltán

Egyéni

  1. Kőváry Csaba
  2. Barna Béla
  3. Varga András

… és persze minden résztvevő.

Sikeres napot kívánva kezdte köszöntőjét Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere. Évről évre visszatér a verseny, a résztvevőknek is jelezve, Dél-Pesten folyamatos az együttműködés az önkormányzatok és a Kamara között. Jó látni, hogy szabadidejüket is együtt töltik a helyi vállalkozók.

Fucsovics Márton és Balázs Attila legyőzték Danyiil Medvegyevet és Konsztantyin Kravcsukot az oroszok elleni budapesti tenisz Davis-kupa-párharc szombati páros mérkőzésén, majd elképesztő bravúrral a világcsoportba jutottak. Mindeközben az Europe Tennis Center salakján az általuk dedikált labdákért, valamint rendkívül értékes ajándékokért versenyeztek a dél-pesti régió vállalkozói a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében.

Az esemény fővédnökei Dr. Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő és Krisán László, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, védnökei: Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere, Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere voltak. Versenyigazgató: Tarjányi János, a BKIK XX. Kerületi Tagcsoport elnöke, szakmai igazgató: Juhász Gábor, a Magyar Tenisz Szövetség sportigazgatója. A kamarai együttműködés keretében társszervezők: Földes Sándor, a BKIK XXIII. Kerületi Tagcsoport elnöke és Sepsi Zsigmond, a BKIK XXI. Kerületi Tagcsoport elnöke.

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink