Egyedülálló innovációs lehetőség a visegrádi régió vállalkozásainak

Június 6-án Szegeden, az ELI-HU Nonprofit Kft. közreműködésével mutatkozott be a magyar vállalkozásoknak a Nemzetközi Visegrádi Alap által támogatott High Time for Beam Time elnevezésű projekt. A kezdeményezés lehetőséget teremt arra, hogy Magyarország, Csehország és Szlovákia innovatív vállalkozásai olyan kutatási berendezésekkel támogassák termékfejlesztésüket, melyekhez korábban nem férhettek hozzá.

Számos innovatív kis- és középvállalkozás törekszik arra nap mint nap, hogy termékeiket még tovább tökéletesítsék és ügyfeleiknek a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsák. Ebben nyithat új távlatot a Visegrádi Alap kezdeményezése, a High Time for Beam Time projekt, mely magyar, cseh és szlovák vállalkozásoknak kínál páratlan innovációs lehetőséget azzal, hogy hozzáférést biztosít az ipari szereplők számára közvetlenül nem elérhető, a Science Link Network (http://www.sciencelink.pl/) tagjaiból álló nagyszabású kutatási infrastruktúrákhoz.

A projekt arra kívánja felhívni az üzleti szféra figyelmét, hogy alaposan megtervezett, molekuláris szintű kutatások segítségével olyan értékes tapasztalatokat szerezhetnek, melyeket a rövidebb és hosszabb távú termékfejlesztés során is kamatoztathatnak. Természetesen az ehhez szükséges berendezések a legtöbb kis- és középvállalkozás számára nem elérhetők, ehhez nyújt támogatást a Nemzetközi Visegrádi Alap a sikeres pályázatot benyújtó cégeknek.

Az érvényes pályázatok benyújtásának feltételei és a jelentkezési lap az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:

Részvételi feltételek

Jelentkezési lap

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink