Együttműködési megállapodás a BKIK és az Ammani Kereskedelmi Kamara között

Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, az Ammani Kereskedelmi Kamara, valamint az Ammani Ipari Kamara a Magyar-Jordán Üzleti Fórum és B2B találkozón.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata szervezésében valósult meg a Magyar-Jordán Üzleti Fórum és B2B találkozó 2017. április 12-én Budapesten.

A Jordán Európa Üzletember Szövetség (JEBA), az Ammani Kereskedelmi Kamara, az Ammani Ipar Kamara delegációját közel harminc jordániai üzletember képviselte a rendezvényen.

Az üzleti fórumot Parragh László, az MKIK elnöke nyitotta meg, majd Jamal Fariz, a Jordán Európa Üzletember Szövetség elnöke köszöntötte a magyar és a jordán vállalkozásokat. A fórum alkalmával a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Krisán László együttműködési megállapodást kötött Issa Haidar Muraddal az Ammani Kereskedelmi Kamara elnökével és Fathi Al Jaghbeerrel az Ammani Ipar Kamara elnökségi tagjával a budapesti és az ammani gazdasági, kereskedelmi, ipari együttműködési lehetőségek erősítése céljából.

 A  rendezvény a jordán piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújtott tájékoztatást a bilaterális gazdasági kapcsolatok alakulásáról, az együttműködés fejlesztésének lehetőségeiről, a jordán vállalkozások magyarországi tapasztalatairól, és a jordán piacra lépéshez szükséges tudnivalókról.

 

Eseménynaptár
h k s c p s v
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink