Együttműködési megállapodást kötött a BKIK és a NAV

Elfogadták a küldöttgyűlésen a jövő évi szakmai programot és a költségvetést.

Megtartotta hétfőn idei utolsó küldöttgyűlését a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), ahol együttműködési megállapodást írtak alá a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal. A fórumon megvitatták a 2017-es szakmai programot, és elfogadták a jövő évi költségvetést is. A küldöttgyűlés felmentette Szatmáry-Jähl Angélát a Kereskedelmi Tagozat elnöki tisztségéből. 

Együttműködési megállapodást kötött utolsó idei küldöttgyűlésén a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara. A megállapodást a NAV négy területi igazgatóságának igazgatói (NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága, NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága, NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága, NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága) és Kiss Zoltán, a BKIK elnöke írták alá. A megállapodás célja, hogy hozzájáruljon a főváros és Pest megye területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint az adó- és vámigazgatóságok közötti hatékonyabb és eredményesebb együttműködéshez, illetve a vállalkozások jogkövető magatartásának elősegítéséhez.

A küldöttgyűlés személyi kérdésekről is határozott. Így a jelenlévő küldöttek megerősítették Keszthelyi Péternek, a BKIK Tagcsoport Elnökök Kollégiuma elnökének az elnökségi tagságát. Felmentette ugyanakkor a küldöttgyűlés Szatmáry-Jähl Angélát a BKIK Kereskedelmi Tagozatának elnökségi tisztségéből, emellett a küldöttek döntése alapján megszűnik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában, valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában betöltött küldötti pozíciója, és a kereskedelmi tagozat V. osztályában fennálló elnökségi tagsága is.

A fórumon elfogadták a BKIK 2016. évi – I-III. negyedévi – gazdálkodásáról szóló tájékoztatót, a kamara 2017. évi költségvetésére, és a szakmai programjára vonatkozó előterjesztést is. 

Az elfogadott szakmai program részletesen tárgyalja a tagozatok és osztályok jövő évi feladatait, megvalósítandó célkitűzéseit. A szakmai program részeként megtárgyalták és elfogadták a küldöttek a BKIK PR-Marketing Osztályának a jövő évi feladatait is: ezek közé tartozik a teljes körű arculatváltás, a féléves gyakoriságú imázskutatás a kamara tevékenységének jobb mérhetősége érdekében.

További információ:

Szányi Gabriella

PR-marketing Igazgató
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
PR-Marketing Osztály
1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefon: +36 (1) 488 2114
Mobil: +36 (30) 350 2063
E-mail: szanyi.gabriella@bkik.hu

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink