Események betöltése

Üzleti delegáció Japánba

A kiutazás a Japán iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a japán gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-japán gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális japán üzleti partnerekkel.

2017-05-21 - 2017-05-27

Tisztelt Partnerünk!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017. május 21-27. között üzleti delegációt szervez Japánba, Tokióba és Oszakába a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával. A delegáció tagjai Magyarország Tokiói Nagykövetsége által, a helyi kamarai partnerek támogatásával szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Tokióban és Oszakában.

A kiutazás a Japán iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a japán gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-japán gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális japán üzleti partnerekkel.

Amennyiben 2017. március 14-ig elküldik jelentkezésüket, a program szerinti négy éjszakára korlátozott számban lehetőségünk van a külföldi szállásköltség 50%-os finanszírozására. A szállásköltség támogatását vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1 db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) tudjuk biztosítani. Lehetőségünk van továbbá korlátozott számban fix árú, csoportos jegyfoglalást biztosítani. A csoportos repülőjegyre és szállástámogatásra szóló igényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni. 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek az MKIK bilaterális tagozatainak tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is. A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel. A transzferek a delegáció résztvevői számára ingyenesek (a Tokió-Oszaka sinkanszenre szóló menetjegy önköltséges).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. A japán partnerszervezetek mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

1. sz. melléklet: Program Tokió
2. sz. melléklet: Üzleti delegáció jelentkezési lap+nyilatkozat Japán

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2017. március 14-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

3. sz. melléklet: Company profile Japán

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő jelentkezése esetén indul el. A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, a kitöltött, angol nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni.

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Végvári Kristóf, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5106, e-mail: vegvari@mkik.hu).

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél: Bicskei Orsolya – telefon: (1) 317 3717, e-mail: info@connecticket.hu.

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink