Innovációs Klub – „Adatbányászat gyakorlati megvalósulása a KKV-k nemzetközi piacra lépésében”

MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XX. Innovációs Szakmai Osztály Innovációs Klub programjára:

„Adatbányászat gyakorlati megvalósulása a KKV-k nemzetközi piacra lépésében”

Időpont: 2017. március 2. 16 óra

Helyszín: BKIK (1016 Bp. Krisztina krt. 99.) I. emelet 109-es terem

 

A program az ACT SME: A kis- és középvállalkozások határon átnyúló üzleti kapcsolatainak elősegítése projekt keretében kifejlesztett „Kis- és középvállalkozások nemzetköziesedése: üzleti intelligencia, források és erőforrások képzési modul”-ra épül.

A téma egyik “ötletgazdája” Pitlik László (egyetemi docens, KKV-cégvezető, innovációs tanácsadó, mentor) több mint 30 éve foglalkozik üzleti intelligenciák kutatásával, fejlesztésével, alkalmazásával, oktatásával – hazai és nemzetközi kihívások kapcsán.

A program célja, hogy minden érdeklődő esetén támogatni lehessen a saját problémák felismerését és az ezek megoldásához vezető utak kidolgozását, kivitelezését – a kapcsolódó (közhasznú) adatvagyonok feltárását, vagyis a „learning by doing” elv érvényesítését annak érdekében, hogy már a tanulás maga is hasznot termeljen az érdeklődők számára.

A modul elsődlegesen kompetencia-fejlesztést kínál, hiszen minden érdeklődő maga is el tudja dönteni, mennyit hajlandó a tudásszintjének emeléséért tenni. A kompetencia-fejlesztés kapcsán a modul támogatja a keresés hatásosságának és/vagy hatékonyságának növelését, illetve a strukturált gondolkodás, a minőségbiztosítás elősegítését.

A rendezvényen a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció az alábbi linken:
http://regisztracio.bkik.hu/?q=node/79

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink