Idegenvezetők világnapja 2017 – Kiállítók

1. Budapest Tuk Tuk – NÉZD MÁS SZEMMEL A VÁROST!Budapest TukTuk-Logo_card_10x10JPG

Fedezd fel Budapestet egy háromkerekű kabrióval!
Válassz tematikus túráink közül vagy tervezd meg sajátod!
Olyan helyekre kalauzolunk Budapesten ahová más biztos nem! Járd be velünk a Margit – szigetet, igyál egy pohár bort a város tetején, nézd meg velünk Budapest éjjeli fényeit!
Bízd ránk Magad!
www.budapesttuktuk.com/en/


2. Hungary CardHC front 2017

Lazábban hazádban!
A Hungary Card 10-100% kedvezményt nyújt a közlekedési- (MÁV-Start, Volánbusz , hajózás, autópálya), a kulturális- (múzeumok, kiállítóhelyek, kalandparkok, fesztiválok, gyógyfürdők, színházak, állatkertek), valamint az éttermek, szállodák áraiból. 12.000 forintért egy éven keresztül használható, az “okos turista” egy hétvége alatt is megspórolhatja a kártya árának többszörösét!
http://www.hungarycard.hu/


3. Operavisit Kft.Print

Az Operaház épülete kizárólag helyi idegenvezetők kíséretében látogatható, nyolc nyelven biztosítunk idegenvezetést a hét minden napján.
Magyar nyelven vasárnaponként 15.00 és 16.00 órakor indul a látogatás.
A túra kb. 40 perc, melyen a közönségforgalmi területeket mutatjuk be.
A 15.00 és 16.00 órás Operalátogatás jegy mellé kiegészítő jegy vásárolható az 5 perces Mini-koncertre. A koncertet az idegenvezetés végén tartjuk, melyen egy operaénekes két ismert áriát ad elő.
http://www.operavisit.hu/


4. Turisztikai Egyesület Gödöllőturisztikai gödöllő

Szeretettel várjuk Önt Gödöllőre és környékére az év minden szakaszában!  Folyamatosan megújuló kiadványainkkal , városnéző programjainkkal , valamint tagjaink gazdag programkínálatával szeretnénk emlékezetessé tenni a Gödöllőn és környékén töltött időt. „Turisztikai Egyesület Gödöllő – Királyi fogadtatás a régióban.
www.turizmusgodollo.hu


5. Pesti VigadóVigado-logo-01altalanos-RGB

A Főváros szívében található Pesti Vigadó a magas színvonalú kulturális programok és rendezvények otthona. Impozáns Díszterme, ahol többek között fellépett Liszt, Bartók, Fischer Annie, Dvořak és Debussy is, elegáns Díszlépcsője, a Citadellától a Budai Várig egyedülálló kilátást nyújtó Panoráma terasza és szervezett idegenvezetései méltán népszerű turisztikai célponttá teszik.
www.vigado.hu


6. Hajdúszoboszló, a felüdülőhely, Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.Hsz_Logó_Nyelvimutációk

Hajdúszoboszló az Alföld legismertebb fürdővárosa – fő vonzereje a híres gyógyfürdőből, a strandból, az Aquaparkból és az Aqua-Palace-ból álló fürdőkomplexum. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülő vendégeknek, valamint kis és nagy gyermekes családoknak. Ha gyógyulni szeretne, wellnessre vágyik vagy családi szórakozást tervez akkor irány Hajdúszoboszló.
www.hajduszoboszlo.hu


aquincum_logo_red7. BTM Aquincumi Múzeum

A Budapest területén előkerült értékes leletanyag bemutatására 1894-ben nyitották meg az Aquincumi Múzeumot. Budapest – Rómától északra – az egyetlen olyan európai főváros mely római örökségét nagyobb összefüggő területen tudja látogatói elé tárni, s gyűjteménye ma már milliós nagyságrendű.
www.aquincum.hu 


logo_angol mokkcafé
8. Molnár’s Kürtöskalács Kávézó

A kürtőskalács egy tradicionális magyar termék, a székely emberek nemzeti eledele.
A Váci utcai üzletünkben 8 különböző ízesítéssel készülő kürtőskaláccsal, folyamatos kóstolóval, valamint finom kávéval várjuk a kedves vendégeket.
Molnár’s kürtőskalács kávézó 1052 Budapest, Váci utca 31.
kurtoskalacs.com/hu


CHEFPARADElogo-rectangle-cookingschool---------
9. Chefparade Cooking School

A Chefparade Főzőiskola (Cooking Budapest) kiválóan felszerelt főzőstúdióival és felkészült szakácsaival várja vendégeit, hogy bevezesse őket a magyar gasztronómia rejtelmeibe, miközben igazi magyaros ételek készülnek.10years
www.cookingbudapest.com, www.chefparade.hu

10. Budapest Főváros Levéltára

bfl_logo_uj_fekvo_ff_gorbezettBudapest Főváros Levéltára több mint 35.000 iratfolyóméter iratanyagot őriz a 14. századtól napjainkig a főváros múltjára vonatkozóan. Az egyik legnagyobb magyar építész, Ybl Miklós hagyatéka, Klösz György városfotói, a Fővárosi Közgyűlés iratai, állami, egyházi és iskolai anyakönyvek, bírósági és közjegyzői iratok, papíralapú és digitalizált állományok biztosítanak lehetőséget tudományos és magánjellegű kutatásokra. Az intézmény kiállítótermében Budapest történelmét bemutató időszakos kiállítások tekinthetők meg. Bejelentkezést, egyeztetést követően lehetőség van a levéltár a nagyközönség elől elzárt levéltári részlegek látogatására, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a restaurálás, könyvkötés, digitalizálás rejtelmeibe.
Cím: 1139 Budapest, Teve utca 3-5.
Telefon: +361-298-7523
E-mail: tomak@bparchiv.hu
Virtuális séta: http://bfl.archivportal.hu/eleveltar/tour/hu_index.html
 www.bparchiv.hu


11. Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. 

hévizHévíz, az élet forrása!
A világ legnagyobb termáltava egész évben alkalmas szabadtéri fürdőzésre, vízének hőmérséklete télen 24 °C, nyáron akár a 36 °C-ot is eléri. A kénes víz bizonyítottan hatékony mozgásszervi megbetegedések gyógyításában, a Hévízi Tradicionális Kúra egyénre szabott programja, a város védjegye.
www.heviz.hu


csopa_logo_alt12. Csodák Palotája

A Csodák Palotája fő feladata a tudománynépszerűsítés játékos és interaktív formában 3-99 éves korig. Két helyszínen különböző játékok, attrakciók, szórakozási lehetőségek várják az érdeklődőket.
www.csopa.hu

 

13. Budapest Sightseeing – City Sightseeing WorldwidePrint

Hop on Hop off városnézés során megismerkedhetnek Budapest nevezetességeivel és építészeti remekműveivel. Az ár magában foglalja a 48 órán át érvényes jegyet, 2 x 1 óra hajózást a Dunán (nappal és este), gyalogtúrát, gulyáslevest, sört valamint további kedvezményeket nyújtó kuponfüzetet. PrintA zöld és a piros útvonalon audioguide rendszer, a pink útvonalon élő angol nyelven érthető el a program.
 www.programcentrum.hu

 

IMAGE14. Zwack Múzeum és Látogatóközpont 

A Zwack Múzeum és Látogatóközpontban megismerheti a legtradicionálisabb magyar ital, az Unicum készítésének folyamatát és az azt alkotó gyógynövények titkait, az italt készítő Zwack család történetét, pincénkben pedig az 500 tölgyfahordó egyikéből csapolhat magának a világszerte kedvelt Unicumból és egy igazi különlegességet is megkóstolhat: az aszalt-szilva ágyon tölgyfahordóban érlelt Unicum Szilvát!
www.zwackunicum.hu/múzeum, www.unicum.hu/látogatóban


15. MAHART PassNave Kft.mahart

A Mahart PassNave Kft.  Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő személyszállítási vállalkozása. A kor elvárásainak köszönhetően, mára már nemcsak a klasszikus értelemben vett hajózás és személyszállítás tartozik tevékenységeink közé, hanem a turisztikai piac egyénre szabott, minőségi kiszolgálása is a vízen.
www.mahartpassnave.hu


koffer
16. Koffer Luggage & Chill

Koffer Luggage & Chill is a unique luggage storage with many extras, situated by Liszt Ferenc square. Besides leaving your bags behind  you can rent a push scooter, take a refreshing shower, have a drink & bite, print your boarding pass as well as enjoy contemporary art in our exhibition room. Key Service for Airbnb Hosts
bpkoffer.com

17. Trafó Kortárs Művészetek Háza

trafo logoFüggetlen színházak helyből és távolabbról, urbánus újcirkusz, elemi erővel dolgozó táncosok, okos-technológia művészek kezében, nem rádióból megszeretett zenészek. Felejtsd el a komfortzónád, nézd meg, amiről eddig lemaradtál, amiről a többiek beszélnek, és amit megfogadtál, hogy idén már nem hagysz ki. Nemzetközi progresszivitás, Budapesten.Trafó. Bekapcsol.
1094 Budapest, Liliom utca 41. | www.trafo.hu | facebook, tumblr, instagram, youtube, twitter: @trafohouse


bp babszinhaz
18. Budapest Bábszínház Nonprofit Kft.

A Budapest Bábszínház Közép-Európa legnagyobb és az ország legjelentősebb múltú bábszínházaként  “A báb nem korosztály, hanem műfaj” mottó jegyében várja a család minden kíváncsi, újdonságra nyitott tagját gyerekeknek és kifejezetten felnőtteknek készült előadásaival.
www.budapest-babszinhaz.hu

 

19. Pannonhalmi Főapátság Tricollis Foglalási Központ

A Pannonhalmi Főapátság 1996 óta a Világörökség része. A monostori látogatáson kívül számos program és helyszín – a Gyógynövénykert, Apátsági Pincészet, Viator Étterem, Pausa Apátsági Kávéház, Apátsági Múzeum, Szent Jakab Ház –  várja a látogatókat. Pannonhalma Élmény– Légy a részese!
www.bences.hu

20. József Attila Színház

A József Attila Színház immár 60 éve nyújt tartalmas kikapcsolódást az egész családnak. Repertoárján csaknem minden színpadi műfaj képviseltet magát a drámától a vígjátékig, a mesejátéktól a musicalig, melynek köszönhetően a legkisebbektől az idősekig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb előadást.
www.jozsefattilaszinhaz.hu
 

21. Balatonfenyvesi Turisztikai EgyesületBFT_logo_kocka

Egyesületünk információs irodájában naprakész tájékoztatást kaphat magyar, angol és német nyelven helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz és térképekhez. Vezetett kerékpáros, gyalogos és evezős túrákat szervezünk a Nagyberek területére, horgászjegyet értékesítünk, szezontól függően vízibicikli-, korcsolya-, és fakutya kölcsönzőt üzemeltetünk.
www.balatonfenyvesen.hu


thalia_logo_h_szines_WEB_RGB
22. Thália Színház Nonprofit Kft.

A “pesti Broadway” kedvelt színháza, a Thália Színház is jelen lesz az Idegenvezetők Világnapján. Kedvezményes jegyekért keresse a Thália Színház standját – fergeteges bohózatok, kortárs vígjátékok, fekete komédiák, romantikus színdarabok közül választhatnak az érdeklődők!
www.thalia.hu

23. A&J Party Service – http://aesjpartyservice.hu/party-service

24. Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom

PECSETA Március 15. téren, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél álló Belvárosi Plébániatemplom közel kétezer év emlékeit őrzi. A páratlan építészeti és kulturális örökséggel büszkélkedő templom és Pest város története elválaszthatatlan, hiszen a templom a város legkorábbi építészeti emlékeit őrzi. Építészeti értékei mellett a templom számos ereklyét is őriz (Szent Gellért, Szent László és Szent Erzsébet egy-egy ereklyéje), de kiemelkedő történelmi eseményeknek is tanúja volt. A Belvárosi Plébániatemplomban rendszeresen szervezünk koncerteket, előadásokat, magyar nyelvű garantált tárlatvezetést.
www.facebook.com/BelvarosiPlebaniatemplom
 

új BKV logo RGB színes-0125. BKV MÚZEUMOK – Földalatti Vasúti Múzeum és Városi Tömegközlekedési Múzeum

A BKV Zrt. Városi Tömegközlekedési Múzeuma mintegy 70 felújított jármű és számos egyéb tárgyi emlék segítségével, igazi műemléki környezetben, a több mint 100 éves egykori HÉV kocsiszín épületében mutatja be a főváros közösségi közlekedésének történetét. A Földalatti Vasúti Múzeum a kontinens első, 1896-ban átadott földalattijának állít emléket. A látogatók autentikus helyszínen, a földalatti vasút egykori alagútszakaszában, a korszak hangulatát idéző környezetben (Zsolnay-csempeburkolat, eredeti állomásfelirat) tekinthetik át a földalatti több mint 120 évet felölelő történetét.
 www.bkv.hu


mak-logo-color
26. Magyar Autóklub

„Az Autoclub Travel évtizedek óta az egyénileg utazók utazási irodájaként tevékenykedik, szállásajánlatokkal, menetjegyekkel, biztosítások kötésével, autópálya matricák, városkártyák, térképek és útikönyvek értékesítésével segítve nyaralásukat, kikapcsolódásukat. A Magyar Autóklub tagjai kedvezményt élveznek a szállások részvételi díjából és emellett a biztosítások díjából, térképek és útikönyvek árából is. Törzsutasainknak 5 % kedvezménnyel köszönjük meg, hogy évről-évre minket választanak utazásaik megszervezéséhez.”logo_big_sarga_rgb
www.autoklub.hu
Autoclub Travel – www.autoclubtravel.hu


27. MÁV Nosztalgia

mav nosztalgia_vp_logo_aranyA MÁV Nosztalgia fő tevékenysége különvonatos utazások szervezése belföldi és külföldi úti célokra. Egy- vagy többnapos gőzmozdonyos utak, élményvonatok, továbbá charter utak a megrendelő igényei szerint. Célunk, hogy a vasúton utazást a kirándulás részévé tegyük, élménnyé varázsoljuk. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk különleges vonataink egyikén!
www.mavnosztalgia.hu


28. ImagineBudapest – tematikus városi séták

imaginebudapestImagineBudapest – tematikus városnéző séták 2008 óta
Mindenkinek vannak titkai. Még Budapestnek is. Az ImagineBudapest tematikus városnéző sétáin a titkok tudójává válhat mindenki: megismerheti a város izgalmas történetét, megbújó szépségeit, mindenkori lakóinak sorsát…
Erre hívunk mindenkit sok szeretettel!
Indulhatunk?
www.imaginebp.hu

kincsem_logo_500p
29. Kincsem Park

A Kincsem Park hazánk egyetlen lóversenyközpontja, mely több mint másfél évszázados hagyományokra tekint vissza.  A park Budapest szívében, csodálatos környezetben, 86 hektáron terül el. A lóversenysport mindkét szakága, a galopp és az ügető versenyek mellett, agár versenyeket is rendeznek.

A Kincsem Park külső rendezvényhelyszínként is tökéletes választás. Legjelentősebb programok: Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show (május), Derby Fesztivál (július), Nemzetközi Lóversenyhétvége és Food Truck Show (szeptember), Ügetőszilveszter (december 31.)
www.kincsempark.com


minipolisz
30. MiniPolisz interaktív gyerekváros

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal.
Ebben a mini-világban néhány órára feje tetejére állnak a megszokott hétköznapok, és így lehet belőlük néhány órára bolti eladó, pénztáros, postás, bemondó, virágárus, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
www.minipolisz.hu


BFTK_logo_2015_H_-31. 
BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. 

A BFTK Budapest turisztikai desztináció menedzseléséért és kulturális fesztiválok szervezéséért felelős hivatalos, stratégiai szervezet. A BFTK feladata továbbá a városba érkező turisták minél szélesebb körű tájékoztatása, melyet Budapestinfo irodáiban és pontjain végez, ebben segít Budapest Guide, City map, valamint Budapest’s Finest című kiadványa, valamint online oldala a www.budapestinfo.hu

A BFTK által menedzselt Budapest Card városkártya család a Főváros hivatalos turisztikai kártyája, mely ingyenes közösségi közlekedést, valamint több mint száz ingyenes és kedvezményes szolgáltatást kínál. ingyenes közösségi közlekedést és további több mint száz ingyenes és kedvezményes. www.budapest-card.com

Bp2017 Nonprofit Kft. – FINA Világbajnokság- www.fina-budapest2017.com


utazas_logoblokk_HU-0132. Utazás kiállítás

Az ország legnagyobb turisztikai kiállítása évről évre inspirációt ad a nyári nyaralásokhoz, hosszú hétvégékhez és kirándulásokhoz. A több száz kiállító több ezer ajánlata mellett élménydús programok és értékes nyeremények várják az utazni vágyókat. A szakmai érdeklődők konferenciákon és szekció előadásokon vehetnek részt.
http://utazas.hungexpo.hu 


TDM logo
33. Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület

A Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület fő tevékenysége a helyi vendéglátással és idegenforgalommal foglalkozó cégek és magánszemélyek reklámozása országszerte.
www.visitvisegrad.hu


34. Budapesti Tavaszi Fesztivál

PrintSzabadtér Jegyiroda – Fesztivál Közönségszervezés
1065 Budapest, Nagymező u. 68. Tel.: +36 (1) 269-0470
Jegyirodánk a Budapesti Nyári Fesztivál és a Szabad Tér Színház referencia irodája és fő értékesítőhelye.
Közvetlen jegyértékesítői vagyunk a CAFé Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválnak és a Budapesti Tavaszi Fesztiválnak is.
www.btf.hu

Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. – www.szabadter.hu

 


35. Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

BVK logo 2015 1000pxA Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány az egyetlen olyan szervezet, amelyet a Főváros Közgyűlése a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése céljából hozott létre. Küldetésének tekinti hozzájárulni a budapesti, életképes, régebb óta működő vagy nemrég indult vállalkozások piaci igényeknek megfelelő módon történő fejlődéséhez, bővüléséhez. Tevékenységének két pillére az innovatív vállalkozásfejlesztés és a non-profit mikrofinanszírozás.
www.bvk.hu


36. Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

FSZEK_logoNemcsak – Egy
Nemcsak – KÖNYVtár
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Budapest szerte 49 helyszínen várja olvasóit többek között könyvekkel, kottákkal, magyar és külföldi adatbázisokkal. A Budapest Gyűjteményben kuriózumnak számító, Budapestet ábrázoló térképeket, fotókat, plakátgyűjteményt kutathatnak a helyismeret iránt érdeklődők. Országos szakkönyvtárként a szociológia széles körű irodalmával segíti a szakembereket a Szociológiai Gyűjtemény. Az élményszerű ismeretterjesztést szolgálják könyvtárainkban mindezeken túl a nívós komolyzenei koncertek, irodalmi estek, gyerekprogramok. A Központi Könyvtárnak helyt adó, a magyarországi neobarokk palotaépítészet mesterművének számító Wenckheim palota és Zenei Gyűjteményt befogadó, Ybl Miklós által tervezett, szintén műemlék Pálffyné palota rendszeresen fogad csoportokat előre egyeztetett időpontban, egyéni érdeklődőknek pedig a rendszerint minden hónap második szombatján 11 órakor induló Könyvtár a palotában elnevezésű művelődéstörténeti sétánkat ajánljuk.
www.fszek.hu


varkert_logo_szin
37. Várkert Bazár

A Várkert Bazár a Budai Vár kapuja, egy olyan kulturális megálló, ahol a Látogatók aktívan tudják eltölteni idejüket olyan kulturális és szabadidős programokkal, amelyek értéket képviselnek.   Vezetéseinken bejárhatja a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig. Idegenvezetőnkkel betekintést nyerhet az épület azon részeibe is, amelyek nem, vagy csak részben látogathatók!
www.varkertbazar.hu


38. Veszprém, a Királynék Városa

Veszprém_TürkizVPlogo3Csendes sikátorok, mindig zúgó harangok. A borostyánnal beszőtt ódon várfalak tövében zöld pázsitos kolostorok és kertek. Fülledt, romantikus nyári esték soha nem szűnő széllel. Fergeteges bulik, prémium fesztiválok. Fenséges királyi múlt és innovatív, dinamikus jövőkép.
Ismerje meg ezerarcú városunkat, büszkén vállalt örökségünket – kövesse Gizella királyné léptei nyomát, látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!
www.veszpreminfo.hu


39. Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.bakony balaton

Találd meg utad a Bakony s a Balaton találkozásánál! Vágj zsebre egy Bakony & Balaton kártyát, bérelj bringát nálunk városi vagy vidéki kalandjaidhoz! Dupla élményben lesz részed.
www.bakony-balaton.hu


LOGO -Unlimited1
40. Unlimited Travel Kft.

Az Unlimited Travel Kft. 2001-ben alakult, a cégnek 3 fő profilja van:
-kiutaztatás, céges és szabadidős utazások egyéni vendégek és  csoportok részére. Honlapunkon több száz útból lehet választani.
-külföldiek  beutaztatása Magyarországra teljes körű szolgáltatással / zömmel 4-5 csillagos szállás és szolgáltatás  kategóriákban/
-rendezvényszervezés
www.unlimited-travel.hu


harkanyfurdo_logo_vegleges
41. Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

A 194 éves Harkányi Gyógy- és Strandfürdő az év minden napján várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz a mozgásszervi- és ízületi betegségek, valamint a nőgyógyászati- és bőr problémák kezeléseinél segíti vendégeit a gyógyulásban.
www.harkanyfurdo.hu


ÓTE logó
42. Óbudai Turisztikai Egyesület 
Hadrianus 2017

Üdvözöljük Óbudán, a felfedezésre váró kerületben, ahol Budapest története elkezdődött, és a legkülönbözőbb korok és korszakok találkozása egyedülálló városképet eredményez. Annak, aki a belváros nyüzsgésén, legismertebb látnivalóin túl Budapest más arcát is meg szeretné ismerni, Óbuda egészen különleges, személyes élményt nyújt. Egyfajta „város a városban”, ahol történelmi, kulturális, sportturisztikai és gasztronómiai élvezetek várnak az ide látogatóra. Többek között a római kori emlékek, múzeumi negyed, Európa legsikeresebb fesztiválja, túraútvonalak, biciklis reggelik, a vízisportok kedvelőit hívogató Duna és romantikus esti sétára csábító partszakasz adja a kerület megunhatatlan változatosságát. Legyen vendégünk a városrészben, ahol a műemlékek és innováció, épített és természeti szépségek teljes harmóniája teremti meg Óbuda kivételes hangulatát! 

Jó szívvel ajánljuk az Egyesületünk által kiadott ingyenes tematikus leporellókat, valamint Óbuda Turisztikai Térképét, amelyeket a Kiadványok menüpontban megtalál.

Kerületünk nevezetességeivel, aktuális programjaival, ingyenes kiadványainkkal kapcsolatban érdeklődjön a Fő téri Esernyős Óbudai Kulturális,Turisztikai és Információs Pontban! 

Szeretettel várjuk Óbudán!

www.obudatour.hu

bkik logo_250x16043. BKIK Idegenvezető Továbbképző Központ

 

44. Szamos Marcipán Kft.

szamosA több mint 80 éves múltra visszatekintő cukrászat ma már 25 helyen várja a fővárosban a minőségi süteményeket kedvelő vásárlókat. Turisztikailag frekventált helyeken látványosságokkal és különteremmel is áll a turisták rendelkezésére. Legújabb üzletében, a Kossuth téri Szamos Cafeban egyedülálló gyűjteménnyel, a Szamos Csokoládé Múzeummal örvendezteti meg a látogatókat. Szentendrén pedig a Marcipán Múzeum nyújt szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
www.szamos.hu

 

bestwaysegway45. Best Way Segway Tours Budapest

Személyre szabott városnéző és csapatépítő Segway túrákkal foglalkozó cég vagyunk.
bestwaysegway.hu


mészársteak46. MészárSteak Kitchen
www.facebook.com/meszarsteak.kitchen/?fref=ts

 

 

Cocolumbus_logo_color_rgb-narancs-verlauflumbus Hajó
www.columbuspub.hu

 

matyaspince_cmyk_logo.cdrMátyás Pince Étterem
www.matyaspince.eu

 


bkik-logo1
47. Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara www.bkik.hu

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink