III. Kispesti Üzleti Találkozó – Beszámoló

2017. február 17-én a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Gazdasági Szolgáltatások Tagozata, a BKIK XVIII. és XIX. kerületi Tagcsoportja, Kispest Önkormányzata és a KMO Művelődési Ház „III. Kispesti Üzleti Találkozó” címmel cégvezetők számára üzletember találkozót tartott a kispesti KMO-ban.

Vinczek György, Kispest alpolgármestere moderátorként köszöntötte a megjelenteket, majd felkérte Faragó Ilonát, a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozatának elnökét, hogy nyissa meg a rendezvényt. Az üzleti találkozón részt vevő több mint 60 fő számos előadótól tudhatott meg hasznos információkat.

Az előadások sorát Burány Sándor közgazdász, országgyűlési képviselő kezdte, melynek témája a minimálbér és bérminimum volt.

Páricsi Zoltán, a BKIK Általános Pénzügyi Szolgáltatások Osztályának alelnöke az adójogszabályi változásokat foglalta össze, mely prezentáció az alábbi linkre kattintva érhető el.

Páricsi Zoltán prezentációja

Dr. Ódor Ervinné, a BKIK Protokolltanárok Kollégiumának elnöke „A munka eszköze magam vagyok!” címmel tartott színvonalas előadást.

Dr. Ódor Ervinné prezentációja

Az innovatív internetes alkalmazásokkal kapcsolatban adott tájékoztatást Szilágyi Gergely, a Redinner Kft. ügyvezető igazgatója.

A rövid kávészünetet követően a jelenlévő vállalkozók Korcyl Kinga executive coach Fejlesztési és kiválasztási szakértő előadásában ismerhették meg, hogy hogyan érik el az AVIS, a Mercedes-Benz, vagy éppen a G4S csúcsvezetői, hogy munkatársaik minden nap motiváltak legyenek.

Korcyl Kinga prezentációja

Csapó György, a BKIK alelnöke és a BKIK Marketing és Kommunikációs Osztály elnöke egy konkrét példán keresztül engedett betekintést a Facebook üzleti lehetőségeibe.

Az előadások után a szervezők lehetőséget biztosítottak 5-5 perces cégbemutatkozásokra. majd az üzleti találkozó kötetlen beszélgetéssel zárult.

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink