Ipari Tagozat

SZOLGÁLTATÓ KAMARÁT ÉPÍTÜNK!

 

Mint az köztudott 2017. március 30-án visszaadja mandátumát a B.K.I.K. elnöke, általános elnökhelyettesei, a tagozatok részéről választott alelnökei elnökségi tagjai és póttagjai.

A fentiek vonatkoznak az Ellenőrző Bizottság elnökére, elnökségi tagjaira és póttagjaira is.

Mindezek célja: annak bizonyítása, hogy a kialakult helyzetben a B.K.I.K. vezetése lefolytatta a szükséges vizsgálatokat, levonta a konzekvenciákat és kezdeményezi a kamara megtisztulási folyamatát.

Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan személyek újra választása történhessen meg, akik feddhetetlenek.

Az Ipari Tagozat alulról építkezve a demokratikus elvárásoknak kíván megfelelni, ezért az osztályok küldötteikkel kibővített elnökségi ülésen vitassák meg és tegyenek javaslatot a megválasztandó személyekre. Az osztályértekezleteket követően tagozati küldöttértekezletre kerül sor, mely kialakítja a tagozati zárt listát, és személyi javaslatot tesz a magasabb tisztségek betöltésére.

A véleményformálási időszak alatt szükséges, sőt elengedhetetlen a folyamatos információ csere a társtagozatok vezetésével.

Ha a fenti feladatainknak maradéktalanul eleget teszünk, akkor sikeresen láthatunk neki összehangolt, aprólékos munkával, a B.K.I.K. körül gerjesztett vihar okozta károk elhárításának.

A Kamara jó hírnevét, és tekintélyét mielőbb vissza kell állítanunk!

 

Vissza a Főoldalra

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink