Ipari Tagozat

MI ÖN HELYETT NEM TUDJUK MEGOLDANI VÁLLALKOZÁSÁNAK PROBLÉMÁIT, DE KÖZÖSEN SEGÍTHETÜNK RAJTA!

2017. május 31 mérföldkő a BKIK, és így az Ipari Tagozat életében, ugyan is a Küldött Gyűlés ekkor fogadta el, az új alapszabályt, mely olyan keretrendszert hozott létre, amely lehetőséget biztosít a kamarai munka teljes megújítására.
Nehéz időszakon vagyunk túl, hisz a kamara igazságtalan, és méltatlan, helyzetbe került.
Az Ipari Tagozat bár nem volt okozója, de elszenvedője volt a történéseknek.
Ha valakinek nekünk igazán fontos, hogy az új lehetőségek mentén induljon el a munka. Nehéz feladat vár a tagozat elnökségére az elkövetkező időszakban, hogy hatékonyan tudjuk irányítani a Tagozat munkáját, és kellő mértékű segítséget tudjunk nyújtani a BKIK elnökségének, a vállalt, és felmerülő feladatok ellátásához.
Úgy tudjuk a kötelezettségeinket teljesíteni, ha azt minden szervezeti egység komolyan veszi, és szívós, kitartó munkával elvégzi feladatát, képviseli szakterületét.
Csak közösen tudjuk megvalósítani azt, amire a kamara tagságától, és küldött gyűlésétől felhatalmazást kaptunk.
Köztestületként, kötelességünk a problémákat, a kamara elnökségének, és az érintett szakmai, gazdasági, és politikai szervezetek felé felvetni, képviselni.
Elvárás, hogy a sejtek, amelyből a tagozat felépül, tudjanak egymás gondjairól, és az információáramlás akadálytalan legyen.
Ennek érdekében elnökségünk szorgalmazza, hogy a tagozat, az osztályok, szervezzenek szakmai rendezvényeket, összejöveteleket, fórumokat, melyek keretén belül az egészséges, és szükséges információáramlás megvalósulhat.
Véleményem szerint ezek elengedhetetlenek a hatékony, és közös munkavégzéshez.
Stratégiai partnernek tekintjük, és szorosan együtt kívánunk működni a szakmai érdek-képviseletekkel , különösen az önköltség alatti tisztességtelen ár elleni küzdelemben, de a felmerülő egyéb szakmai kérdésekben is, a kölcsönös egyeztetés, és segítség nyújtás jegyében.
Meggyőződésem, hogy ha a fentieket megvalósítjuk, akkor biztos sikerül elérni azt, hogy önkéntes tagjaink száma emelkedjen, sőt folyamatosan növekedjen.
Teret és lehetőséget adunk, sőt el is várjuk, hogy az ipari tagozat honlapján az osztályok, és természetesen a tagozat elnöksége, az elvégzett munkáról beszámoljon, és a honlap állandóan az aktuális helyzetet, állapotot tükrözze, azaz folyamatosan frissüljön.
A BKIK elnöke tehát meghatározta a célokat, bizonyára a közeljövőben már az új eszközrendszer is rendelkezésünkre áll!
A többi már rajtunk múlik!

Csoltó Gábor sk
Ipari Tagozat elnök

SZOLGÁLTATÓ KAMARÁT ÉPÍTÜNK!

Vissza a Főoldalra

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink