Kamarai évzárók – 5 kép 1 gondolat

Józsefvárosi – VIII. kerületi tagcsoport – évzáró rendezvény

Krisán László, a BKIK elnöke megköszönte a Tagcsoport éves munkáját és bejelentette, hogy a jövőben szeretné kialakítani azt a fórumot, amely kellő információval segíti a tagcsoportelnökök tevékenységét, minden szinten erősíti az együttműködést, a közvetlen, hatékony párbeszédet. Javaslatában felvetette, hogy adott időszakra a tagcsoportelnökök demokratikus úton választanák ki maguk közül azt a személyt, aki folyamatos tájékoztatást nyújt a kerületek részére, tanácskozási joggal felruházva a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi ülésein, valamint a kamara vezető testületeinek értekezletein.

A XVI. kerületi tagcsoport évzáró rendezvénye

Kovács Péter polgármester megköszönte, hogy ismét részt vehet a kamara évzáró rendezvényén. “A XVI. kerület tagcsoport idei éve kiváló volt, bár nem az én tisztem megítélni. A kerületi önkormányzattal való munkakapcsolat remekül működik a hétköznapokban. A “Partner a fejlődéshez, közösség a sikerhez” kamarai üzenet teljes összhangban van kerületünk mindennapjaival, hiszen folyamatosan fejlődik Kertvárosunk és sikeres közösség tagjai vagyunk, akik minden segítséget megadunk a vállalkozóknak. Együtt a Kamarával.”

XVII. kerületi tagcsoport évzáró

“Ahogy a hétköznapok munkájában, az ünnep pillanataiban is aktívan és együtt zárta az évet az elnökség.” Ecsedi Gyula megbízott tagcsoport elnök

Dél-pesti tagcsoport évzáró rendezvény

Két országgyűlési képviselő is tiszteletét tette az eseményen. Dr. Hiller István – a parlament alelnöke – arról beszélt, hogy jó a kapcsolat a soroksári vállalkozókkal. Dr. Szabó Szabolccsal közös célként fogalmazták meg a gazdasági fejlődés támogatását, amit az új soroksári iroda megnyitásához kapcsolódó ünnepélyes szalagátvágás is jelképezett.

Ipari tagozat

Az egység és állandóság jegyében telt a jó hangulatú – rövid tagozat elnöki pohárköszöntővel indított – kötetlen évzáró ünnepség.

 

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink