Kamarai Kérdezz-felelek a vállalkozások sikeresebb működése érdekében

A Kamarai Kérdezz-felelek a vállalkozások sikeresebb működése érdekében, a környezetvédelemért, gyermekeink jövőjéért, az ország (és a világ) fennmaradásáért című eseménysorozat keretében dr. Boros Imre pénzügyi közgazdász „A pénzvilág és a profit hatalma. Meddig haladhatunk ezen az úton?” címmel tartott előadást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Széchenyi termében.

A Kamarai Kérdezz-felelek a vállalkozások sikeresebb működése érdekében, a környezetvédelemért, gyermekeink jövőjéért, az ország (és a világ) fennmaradásáért című eseménysorozat keretében dr. Boros Imre pénzügyi közgazdász  „A pénzvilág és a profit hatalma. Meddig haladhatunk ezen az úton?” címmel tartott előadást a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Széchenyi termében.

A szervező Budai Kerületi Tagcsoportok képviseletében dr. Kardos Kázmér I. Kerületi tagcsoport elnökhelyettese megnyitójában úgy fogalmazott, a leggazdagabb 62 embernek több pénze van, mint a világ lakossága felének, 3,5 milliárd társuknak. Vita- és gondolatindítóként kérdéseket tett fel. Hova vezet ez a tőkekoncentráció? Ha mindenekelőtt számít a profit, hol marad az emberség? Mi lesz így az emberi lét jövője?

Dr. Boros Imre előadásában azt mutatta be a történelmi kezdetektől napjainkig, hogy objektív forgalomközvetítőből, miként vált a magánérdek hordozójává a pénz? Kérdések, válaszok, szempontfelvetések tükrében. A közel 100 fős közönség soraiból is. A KKV szektor problémái és a lehetséges megoldások is fókuszba kerültek. A budai kerületek regisztrált vállalkozási körében meghirdetett ingyenes fórumról általános véleményként hangzott el, „örülök, hogy a Kamara megszervezte”.

A következő hónapban a megújuló energia lesz a főszereplő.

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Kiemelt videó
KKVHáz Megyék Versenye - 2016
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink