Az EuroSkills 2018 egyik indulója lehet a MOME frissen végzett hallgatója

VIP meghívottként érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem BA és MA divat- és textiltervező hallgatóinak diploma divatbemutatójára Tóth Erika Katalin, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozat XVIII. Ruha-, Textil-, Bőripari és Művészi Kézműves Osztály elnöke.

VIP meghívottként érkezett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem BA és MA divat- és textiltervező hallgatóinak diploma divatbemutatójára Tóth Erika Katalin, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozat XVIII. Ruha-, Textil-, Bőripari és Művészi Kézműves Osztály elnöke. Az estét egy MOME Alumni bemutató nyitotta, idei vendég a TOMCSÁNYI márka volt.

A BKIK jelenlétének igazi apropója azonban, hogy minden valószínűség szerint a bemutatott kreációk egyik alkotója lehet, aki először képviseli Magyarországot a jövőre éppen Budapesten rendezendő EuroSkills 2018 versenyen Fashion Design and Technology kategóriában. A szükséges selejtezők még előtte állnak, de különösen ígéretes az egyik végzős munkája, amelyre Benczik Judit, a MOME-n tanító alelnök hívta fel a szakmai képviselet figyelmét…

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink