Első kézből a legjobbaktól

Fodrász Szakmai Napon mutatták be a női, férfi, tanuló és felnőtt fodrászversenyzők, valamint felkészítők számára a megváltozott nemzetközi versenykövetelményeket, amelyek szellemében zsűriznek már a szakemberek a közelgő Magyar Bajnokságon is. Bozsics Katalin, Váradi Katalin, Arató Krisztián, Hajas László, Ress Károly, Szécsényi István fodrászmesterektől értesült első kézből az újdonságokról a fodrász társadalom teljes spektruma a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának rendezvényén.

A Fodrász Világszövetség (OMC) két hete Párizsban már az új kiírások értelmében rendezte a Világkupa versenyét. Ennek szellemében a zsűrizés és a versenyszámok új szabályrendszerét ismertették hazai fodrászmesterek a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székházában a megjelent – pl. Újvidékről, Szabadkáról, Budapestről érkezett szakemberek mellett, pl. Hódmezővásárhelyről, Miskolcról, Pécsről és Szegedről – érkezett szakemberek (fodrászok, oktatók, felkészítő trénerek), s e szakmát még – felnőtt és diák – tanulók, a fodrászat iránt érdeklődő versenyzők részére.

A Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület és a BKIK Kézműipari Tagozata évek óta közösen rendezi a szakma ünnepét jelentő Magyar Bajnokságot. A 2017. november 5-i eseményen már a most bemutatott versenykövetelmények a mérvadóak, melyeket alábbi linken tölthetnek le az érdeklődők.

Minden versenyszámra megtalálható az aktualizált versenyszabály az Egyesület honlapján: www.mfkke.hu.

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink