Kozmetikus szakmai napot tartottunk május 8-án

„Minden, amit kozmetikusként a tavaszi-nyári fényvédelemről, a fogyasztó - alakformáló - kezelésekről, a divatos fogyókúrákról és a helyes táplálkozásról tudni érdemes."

1

A BKIK székházában május 8-án került ismét megrendezésre a kozmetikus szakmai nap, melynek ezúttal két fő témája; a nyári szezon előtti fényvédelem és az alakformáló-fogyasztó kezelés volt.

2       3

Elsőként Lukács Krisztina biológia, kémia szakos tanár előadását hallották az érdeklődők, a legújabb természetes és mesterséges fényvédőkről.  Számos új információt osztott meg a kozmetikusokkal.

Majd Kállai Krisztina kozmetikus, biológia szakos tanár beszélt a bőr pigmentjeiről, pigmentációs zavarairól és a pigment kezelésekről. Fényképekkel gazdag előadása látványos volt és sok érdekességet is bemutatott.

4

Nagyon érdekes előadást hallhattunk Ignits Dóra dietetikustól, aki táplálkozási tanácsokat és diétákkal, fogyókúrákkal kapcsolatos információkat mondott el.

 5

Dani Richard Elektrokozmetikai – szakmai és gyakorlati tréner a testkezelő gépekről, az általuk kiváltott, testben végbemenő biológiai- mechanikai hatásokról beszélt.

6

Végül, Lengyel Tamás egészségügyi szaktanár, természetgyógyász, sport- és gyógy masszőr színes és humoros előadását és gyakorlati masszázs bemutatóját láthatták a szakemberek. Ő is beszélt a fehérjék, szénhidrátok szerepéről és a helyes táplálkozásról.

Ezen a napon is színes és új információkkal gazdag továbbképzésnek lehettek részesei a megjelent szakemberek.

A résztvevők véleménye:

” Nagyon érdekes volt, köszönöm, hogy megszerveztétek!”

” Megint sok újat hallottam!”

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a kozmetikus szakmai napon. Nagyon színvonalas előadásokat hallottam, hasznos tudnivalókkal, kedves, szimpatikus szakemberektől.”

Várunk mindenkit a következő – nektek szervezett – előadásunkon is!

Jelezzétek, milyen témában szeretnétek előadásokat: gabicosmo0@hotmail.com

 

BKIK Kézműipari Tagozat

Kozmetikus Szakmai Osztály vezetősége

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink