Sikeres évindító szakmai napot tartott a BKIK Kézműipari Tagozata

Sikeres évindító szakmai napot tartott a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató Osztály, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Szakmai Csoportja. A már hagyománnyá vált fórumokat kettős céllal szervezik, Balogh Lajosné szakmai elnök irányításával. A gyakorlott szakemberek számára a meglévő tudás frissítése van fókuszban, míg a most végzett műkörmösöknek az új ismeretek átadása a legfontosabb szempont.

A január 15-i találkozón a világ- és körömolimpiai bajnok Kovács Gabó izgalmas sablonfelhelyezési technikát mutatott be extrém körömformák esetében. A résztvevők számára kivetített gyakorlati szemléltetés főszereplője a Marilyn típus volt.

Sziráki Ági Lábápoló Mester, oktató a tavasszal aktuálissá váló trendi lábköröm irányzatokat, s az elkészítésükhöz szükséges szakmai kulisszatitkokat vonultatta fel, míg a francia manikűr anyagairól, hatásmechanizmusukról, valamint a pedikűrben használt bőroldókról beszélt Lukács Krisztina biológia kémia szakos tanár, kéz és lábápoló műkörömépítő.

Az interaktív délelőtt zárásaként a 2018 szeptemberében Budapesten rendezendő szakmai kontinensviadal, az EuroSkills előkészületeibe avatta be Kárpáti Orsi és Nagy Magdi a jelenlévőket, akik a szakmai csoport soron következő  rendezvényein Juhász Ildikó kerületi munkatárs, Széchenyi-kártya hitelügyintézőtől a vállalkozások finanszírozásáról is részletes tájékoztatást kapnak majd.

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink