Magyar-Francia üzleti találkozók Franciaországban a Futball EB alatt

A 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság vonzó esemény minden futballrajongó számára, beleértve azokat az üzletembereket is, akik a mérkőzéseken való részvétel mellett érdeklődnek a franciaországi befektetési és üzleti lehetőségekről, és szívesen találkoznának helyi üzletemberekkel, leendő ügyfeleikkel, kapcsolati tőkéjük gyarapítása érdekében. Ezen vállalkozók, magyar üzletemberek számára kínál lehetőséget a Magyar–Francia Kereskedelmi és Iparkamara üzleti rendezvényen való részvételre, vagy akár személyre szabott üzleti találkozók megszervezésére a magyar csapat csoportmérkőzéseinek időpontjában és helyszínein.

Tisztelt Vállalkozás!

A 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság vonzó esemény minden futballrajongó számára, beleértve azokat az üzletembereket is, akik a mérkőzéseken való részvétel mellett érdeklődnek a franciaországi befektetési és üzleti lehetőségekről, és szívesen találkoznának helyi üzletemberekkel, leendő ügyfeleikkel, kapcsolati tőkéjük gyarapítása érdekében.

Ezen vállalkozók, magyar üzletemberek számára kínál lehetőséget a Magyar–Francia Kereskedelmi és Iparkamara üzleti rendezvényen való részvételre, vagy akár személyre szabott üzleti találkozók megszervezésére a magyar csapat csoportmérkőzéseinek időpontjában és helyszínein.

Ha sportszenvedélyét és kiutazását üzleti lehetőségekkel is összekötné, és ott lesz a magyar csapat Bordeaux-i, Marseille-i vagy Lyon-i mérkőzései valamelyikén, lépjen kapcsolatba a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával. A részleteket tartalmazó meghívó csatoltan található.

Meghívó_Magyar-Francia Üzleti Találkozók

Kapcsolattartó:

GYULAI-KERTESI Edina
edina.kertesi@ccifrance-hongrie.org
Mobil: + 36 30 982 60 85

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink