Már csak pár nap van a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjéig

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló 10. Szakma Sztár Fesztiválon 41 szakma diákjai versenykörülmények között mutatják meg tudásuk legjavát. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett támogatója az SZKTV versenyeknek.

SzSzF_Meghivo_2017_web_1400x560px

Reflektorfényben a legjobbak

Már csak pár nap van a Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőjéig
A 10. Szakma Sztár Fesztiválon a legjobb diákok mérik össze tudásukat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében megvalósuló 10. Szakma Sztár Fesztiválon 41 szakma diákjai versenykörülmények között mutatják meg tudásuk legjavát. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elkötelezett támogatója az SZKTV versenyeknek. Alapanyagot és szakmai segítséget biztosít a felkészüléshez, otthont ad a fővárosi írásbeliknek, és az országos döntőn is komoly szerepet vállal. A BKIK Kézműipari Tagozatának tisztségviselői nemcsak szervezők, hanem pontozó zsűritagok is az asztalos, festő, víz-, gáz-, fűtés- és villanyszerelő, valamint a fodrász, kozmetikus, szépségápoló, női-, férfiszabó és bőrdíszműves tanulók legjobbjainak gyakorlati versenyén. A kamara Oktatási Osztályának szervezésében pedig pályaválasztás előtt álló osztályok látogatnak ki az eseményre.

Az Épülettisztítók ablaktisztító versenyén és az Ipari Alpinisták folyamatos függeszkedő bemutatóján azonban nem a diákok a főszereplők. A kamara két szakmai osztálya lehetőséget kapott  arra, hogy népszerűsítsék azokat az OKJ-s képzéseket, amelyeket csak felnőttoktatásban lehet megszerezni.

Az ifjú szakmunkások olimpiai megmérettetésének számító Skills versenyek pedig különösen fontosak a BKIK Kézműipari Tagozatának. Az elnök, Fekete Balázs MKIK alelnökként felel a Skills versenyek szakmaiságáért. Hivatalos delegáltként ő képviseli hazánkat a nemzetközi szervezetben. További büszkeség, hogy 2018-ban – először Kelet-Európában – Budapest kapta az EuroSkills verseny rendezésének jogát.  A WorldSkills-nek idén Abu Dhabi ad otthont, amelyre néhány szakmának a Szakma Sztár Fesztivál 2017 a válogató versenye.

Látogasson el Ön is a jubileumi Szakma Sztár Fesztiválra!

Meghívó
Program

További információ: Holub Katalin (+36 20 922 6431)

 

Eseménynaptár
h k s c p s v
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink