Még pályázható támogatott kiutazási lehetőség a GTI Expóra

Többszörös a túljelentkezés, de a Koreai Nagykövetség Kereskedelmi Kirendeltsége (Kotra Budapest) segítségével még lehet pályázni a kiállítókkal való személyes találkozásra, a világ leginnovatívabb gazdasága, Dél-Korea által 2017. szeptember 21-22-én Donghae-ba szervezendő GTI Expo szakkiállításon.

400 kiállító 5 termékkörben* mutatja be újdonságait. Tavaly 50 országból közel négyezren látogattak ki az eseményre, ahol több mint 180 millió dollár értékben született üzleti megállapodás.

A szakkiállítás regisztrációja akár 100%-os támogatást is élvezhet. A jelentkezők számára a szállás (2 éjszakára) és a tolmács díjtalan, s repülőjegyük árának felét – legfeljebb 900 USD-t – a szervezők fizetik. Aki az eseményen 10.000 USD értékű szerződést, vagy 100.000 USD értékű előszerződést ír alá, annak teljes utazási költségét megtérítik.

Fontos tudnivaló, hogy országonként legfeljebb 7 cég vehet részt az eseményen.

 “A KOTRA segítségével jutottunk ki a 2016-os GTI Expóra, ahol rengeteg hasznos tapasztalatot szereztünk, ami az importfolyamatainkat is segíti a jövőben. Sok céggel megismerkedtünk, és remélhetőleg többükkel is hosszú távú üzleti kapcsolatot tudunk kialakítani. Senki nem fog csalódni, aki élelmiszeripari vagy kozmetikai cég képviseletében látogat ki ide, csak ajánlani tudom a rendezvényt” – foglalta össze tavalyi élményeit  dr. DZODZOGLU Sziderisz, a Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft. üzletfejlesztési vezetője.

A BKIK és KOTRA Budapest közötti jó kapcsolatra tekintettel a kamarai jelentkézesek prioritást élveznek.

Folyamatosan bővülő részletek:  http://www.gtiexpo.org/section.aspx?sectioncode=en

Regisztráció: Jenei Balázs (jbalazs@koreatrade.hu, +36 1 799-5408)

A több száz várható kiállító cég, a tradicionális mellett, a legújabb és legizgalmasabb koreai termékeket is felsorakoztatják. Például a kiállítók között lesz fából kivont cellulózból nyert műselyem felhasználásával ruhákat készítő cég. A fa alapanyag hűsítő hatású a bőrre, könnyű festeni, jól átjárja a levegő és gyorsan megszárad. Bőrproblémával küzdő (pl. dermatitises) embereknek, gyerekeknek nagyon ajánlott.  Bemutatkozik majd a phjongcshangi csokoládégyártás, vadszőlős, schizandra bogyós (azaz életbogyós) és kiwis ízekkel. Jelezte részvételét egy gamro teás üzleti vállalkozás. A tradicionális koreai tea olyan édes ízt tartalmaz, ami ezerszer erősebb az általunk ismert cukornál, anélkül, hogy tartalmazná. Ezért és enyhén mentás aromájáért is imádják pl. a diétázó emberek. Mi több, torokvédő, hangerősítő hatással is bír. Desztillált fenyőtű-koncentrátumból készült kapszula is standra kerül. Jót tesz a vérkeringésnek, védi a bőrszövetet, az agysejteket és az immunrendszert. Egy cég szárított tücskökkel és tücsökkivonattal érkezik.

*Feldolgozott élelmiszerek (a kiállítók több mint fele innen jön), háztartási cikkek, kozmetikumok bio élelmiszerek, orvosi eszközök

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink