Rekordot döntött a Múltidéző Piactér látogatottsága

Két nap alatt több mint százezren látogattak el a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara turisztikai, gasztronómiai és hagyományőrző eseményére, amelyet a hétvégén rendeztek a Bálna melletti Nehru Parton.

Rekordot döntött a Múltidéző Piactér látogatottsága

Forrás: turizmus.com | 2015. szeptember 15. kedd 17:05 nyomtatás

A 165 éves Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) ötödször rendezte meg a Fővárosi Önkormányzattal és az itt működő kereskedelmi, szolgáltató, kézműves, gasztronómiai és turisztikai vállalkozásokkal közösen a Múltidéző Piacteret. A Bálna melletti Nehru parton szeptember 12–13-án megrendezett eseményen az érdeklődők nem csak megnézhették az egyes szakmák múltját és jelenét, hanem ki is próbálhatták a régi és a legkorszerűbb technikákat. A számos családi és gyerekprogramot, koncerteket, különleges ételeket kínáló rendezvény idén először a békebeli Budapestet idéző úszópiaccal is kiegészült, ahol a vidékről érkezett kofák kínálták portékáikat.

Szatmáry Kristóf, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke elmondta: az esemény idén mintegy százezer látogatót vonzott, minden korábbi látogatottsági rekordot megdöntve, ezzel a főváros egyik legrangosabb és legnagyobb turisztikai eseményévé vált. „A Múltidéző Piactér jóval több, mint egy színes fesztivál: ez Budapest, illetve az itt működő kereskedelmi, szolgáltató és turisztikai vállalkozások, a fővárosi kézművesség, ipar és kereskedelem legnagyobb ünnepe” – jelentette ki a kamara elnöke.

http://turizmus.com/programok/rekordot-dontott-a-multidezo-piacter-latogatottsaga

Eseménynaptár
h k s c p s v
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink