Social(i)Makers

Social(i)Makers
Társadalmi innovátorok transznacionális hálózatának létrehozása a közép-európai régió inkluzív fejlesztéséért

A Social(i)Makers projekt célja a társadalmi innovációs kapacitások növelése a társadalom különböző szereplőinek – politikai döntéshozók, pénzügyi intézmények, akadémiai szereplők és társadalmi innovátorok – bevonásával. A projekt keretében egy kétfázisú oktatási program megvalósítására kerül sor Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Szlovéniában.

A projekt partnerek által bevont szereplők egy tudásmegosztási folyamaton vesznek részt, mely felkészíti őket hatékony megoldásokkal szolgáló és fenntartható társadalmi innovációs kezdeményezések kialakítására. A kifejlesztett eszközök segítik a társadalmi innováció szereplőit abban, hogy közösen megismerjék és alkalmazzák a leginnovatívabb társadalmi innovációs eszközöket a fenntartható társadalmi innovációs kezdeményezések tervezésére és bevezetésére.

A Social(i)Makers projekt hozzájárul Közép-Európában a tudás és képességek fejlesztéséhez a társadalmi innováció előmozdítása érdekében egy terület alapú kapacitásfejlesztési stratégia létrehozásával.

A projektben a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara projekt partnerként vesz részt, mely a Közép-Európa Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Projekt költségvetése: 3 653 957 EUR.

A projekt saját honlapja itt érhető el.

A projekttel kapcsolatban keresse bizalommal:
Porgányi Kata projektmenedzser
E-mail: projektiroda@bkik.hu
Telefon: +36 1 488 – 2073

Eseménynaptár
h k s c p s v
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Kiemelt videó
A Fiatal Vállalkozók Hete a BKIK társszervezésében - 2017
Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink