Az információ érték! – Vállalkozói hírek

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) 2016. évi tisztújítása, a kerületi vállalkozókból álló XVII. kerületi Tagcsoport elnökségét is érintette. A XVII. kerületi Tagcsoport elnöksége megújult, hatékony, aktív munkára tettre kész.

Az elnökség tagjai:

Tiszteletbeli elnökök:

László József

Oláh Csaba

Megbízott elnök

Ecsedi Gyula – SINGLI Textilipari Fejlesztő Gyártó és Értékesítő Kft.

Elnökségi tagok:

Dr. Elnour (Abd Alla) Szilveszter – SZEBA Tanácsadó Kft.

Nemesvölgyi Emil – Nemesvölgyi Emil Egyéni Vállalkozás

Nyárasdi Ferenc – Nyárasdi és Társa Építő, Szerelő és Szolgáltató Kft.

Schindele Árpád – BUSZ 1. Ipari és Kereskedelmi Kft.

A XVII. kerületi Tagcsoport saját rendezvényein túl csatlakozni kíván az Önkormányzat, valamint a kerületben lévő más szervezetek által kezdeményezett rendezvényekhez is, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy minél több helyi vállalkozással megismertethesse a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásait.

Ezt a törekvésünket a kerület polgármestere Riz Levente úr is támogatja, valamint a két szervezet között élő együttműködési megállapodás keretében a kerületi tagcsoport elnökségi tagjai közül többen tanácskozási joggal részt vesznek az Önkormányzat Bizottságainak munkájában.

A Képviselő – testületi ülésen résztvevő tag: Ecsedi Gyula

A Városfejlesztési, Vagyongazdálkodási és Jogi Bizottságba delegált tag: Ecsedi Gyula

A Pénzügyi és Költségvetési Bizottságba delegált tag: Nyárasdi Ferenc

A Rákosmenti Erőforrás Bizottságba delegált tag: Nemesvölgyi Emil

A kerületi vállalkozók a bizottságokba delegált kamarai képviselőkön keresztül hatékonyabban tudják érvényesíteni érdekeiket, amely érdekérvényesítő feladat a kamarai törvény által megfogalmazott egyik legfontosabb feladata az egyesületi formában működő köztestületeknek, a kereskedelmi és iparkamaráknak.

Az Önkormányzat részéről Riz Levente polgármester úr Horváth Tamás alpolgármester urat kérte fel a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara kapcsolattartójának.

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink