BKIK-KKVHÁZ az V. kerületben

BKIK-KKVHÁZ: Folyamatos tudásmegosztás és tapasztalatcsere a kkv szektor szereplői számára

A Policy Agenda kis- és középvállalkozások körében végzett tavaszi reprezentatív kutatása szerint a makrogazdasági helyzet javul, de saját vállalkozásukat féltik a cégvezetők olyan esetleges nehézségektől, amely alapvetően megingathatják helyzetüket. A főváros gazdasági közösségének érdekképviselete hívta életre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a KKVHÁZ Zrt. KKVHÁZ Budapest elnevezésű közös rendezvénysorozatát, amelyben a kis- és középvállalkozások vezetői kapnak korszerű tudást a vállalatmenedzsment és a legmodernebb vállalatirányítási „Best Practice-k” vonatkozásában.

A hazai versenyképesség egyik zálogát jelentő szektor számára tavasszal indított KKVHÁZ Budapest első vezértémája a generációváltás volt, majd a nők szerepe az üzleti életben. A BKIK V. kerületi Tagcsoportjának társszervezésében megvalósult fórum a kis- és középvállalkozások gazdasági, társadalmi jelentőségét, s vele a közösségteremtés fontosságát vitatta meg. A kezdeményezést támogató, azzal együttműködő Nemzetgazdasági Minisztérium a felszólalásokban elhangzott legjobb megoldásjavaslatokat beépíti munkájába.

Ősztől a képzés fontosságát, a forráshoz jutás lehetőségeit, a pályázatok világában való eligazodást, valamint a vállalati marketing területeit veszik górcső alá a KKVHÁZ résztvevői.

MSE_3523 MSE_3531 MSE_3540 MSE_3764 MSE_3916 MSE_3920 MSE_3930 MSE_3932

MSE_3923

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink