“Egy nap, ami csak rólunk szól!”

A XVII. kerületi Tagcsoport nyílt napján az érdeklődő vállalkozók az Őket érintő konkrét kérdésekkel jelentek meg. A nap folyamán általános vállalkozásjogi, vállalkozásvédelmi, könyvelési és adótanácsadással segítették munkájukat a szakemberek.

Ecsedi Gyula, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVII. kerületi Tagcsoport elnöke a következőképpen foglalta össze a „Nyílt Nap az RV17-ben” címmel rendezett esemény legfontosabb történéseit:

2017. november 22-én megrendezett nyílt napunkon az érdeklődő vállalkozók már az Őket érdeklő konkrét kérdésekkel jelentek meg. A nap folyamán általános vállalkozásjogi, vállalkozásvédelmi, könyvelési és adótanácsadással segítették munkájukat a szakemberek.

Egyéni tájékoztatást kaptak az ingyenes coworking munkaállomások használatáról és a problémamegoldást segítő eszközökről Hajdú Éva coach-tól. Személyesen egyeztethettek Klein Mariannával, a Vigyázó Sándor Művelődés Ház igazgatónőjével, aki a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodát felügyeli és irányítja. A rendezvényen a 2018. első félévi egymást segítő közös munka is napirendre került.

Tervezett feladatok:

1.) Rákosmente Polgármestere, Riz Levente várhatóan 2018. február végén tájékoztatja a kerület vállalkozóit az eredményekről és a változásokról, kiemelve a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda szolgáltatásait és a benne rejlő lehetőségeket.

2.) Dr. Elnour Szilveszter, a BKIK munkatársa, szakképzési tanácsadó tájékoztatja az érdeklődő cégeket, tanulókat és iskolákat a vállalkozók számára fontosnak vélt tanulófoglalkoztatásban rejlő lehetőségekről.

3.) A BKIK egy felkért munkatársa előadást tart a vállalkozónak az önkéntes és regisztrált kamarai tagok lehetőségeiről, s arról, milyen szolgáltatásokat kínál a BKIK.

Délután Baumholczer Tamás, a BKIK XVI. kerület Tagcsoport elnöke is meglátogatta a rendezvényt és szakértői tájékoztatást, segítséget ajánlott fel a szállítással foglalkozó vállalkozókat nagyon is érintő, új súlymérési problémákkal kapcsolatban.

A nap folyamán a vállalkozók megismerték Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában rejlő nagyszerű lehetőségeket.

 

 

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink