“Jogszabályi, üzleti aktualitások – B2B” – Beszámoló

2016. november 16-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozata és a BKIK XVIII. kerületi Tagcsoportja „Jogszabályi, üzleti aktualitások – B2B” címmel cégvezetők számára üzletember találkozót tartott a XVIII. kerületi Zila Kávéházban.

A rendezvényt Csapó György, a BKIK alelnöke és Faragó Ilona, a BKIK GSZT elnöke nyitotta meg, majd több előadótól tudhattak meg hasznos információkat az érdeklődő vállalkozók.

Nedoba Gergely, a BKIK GSZT XXV. Munka- Tűz és Környezetvédelmi Szakmai Osztály elnöke az új nemzeti munkavédelmi politikáról adott felvilágosítást.

Nedoba Gergely prezentációja ide kattintva elérhető

Dr. Gyökeres Zoltán a jelenlegi pályázati lehetőségeket foglalta össze, mely prezentációt az alábbi linkre kattintva érheti el.

Dr. Gyökeres Zoltán prezentációja

A résztvevők előadást hallgathattak meg a 2016-ban benyújtott őszi adócsomag változás vállalkozókat érintő főbb módosításairól Páricsi Zoltán, a BKIK GSZT alelnöke előadásában.

Egészség és környezetvédelemmel kapcsolatban adott tájékoztatást Bokros Tamásné, a BKIK GSZT XXI. Környezet- és Egészségmarketing Szakmai Osztály elnöke.

A jelenlévő vállalkozók Novák Zsuzsanna, a BKIK GSZT XXV. Horvát Gazdasági Kapcsolatok Fejlesztéséért Szakmai Osztály elnökének előadásában ismerhették meg a Horvát üzleti kapcsolatokat, üzletfejlesztéseket.

Dr. Németh Miklós, a BKIK GSZT XXV. Olasz Gazdasági Kapcsolatok Fejlesztéséért Szakmai Osztály elnöke az Olasz üzleti kapcsolatokról, az üzleti lehetőségekről és az eladásról, mint értékteremtésről adott felvilágosítást.

Dr. Ódor Ervinné, a Protokoll Tanárok Kollégiumának elnöke színvonalas előadást tartott a cég image jelentőségéről, eszköztáráról.

A fórumot Varga-Haszonits István, a BKIK GSZT XXII. Fordító és Tolmács Osztály elnöke a tolmácsolás és fordítás világába engedett betekintést prezentációjával.

Az előadások után a szervezők lehetőséget biztosítottak 5-5 perces cégbemutatkozásokra, kerekasztal beszélgetésekre az üzletember találkozón.

Faragó Ilona, Csapó György(1) Nedoba Gergely

Dr. Gyökeres Zoltán Páricsi Zoltán

Bokoros Tamásné Novák Zsuzsanna

Dr. Németh Miklós Varga-Haszonits István

Jogszabályi, üzleti aktualitások-B2B(5) Jogszabályi, üzleti aktualitások-B2B(3)

Jogszabályi, üzleti aktualitások-B2B(2) Jogszabályi, üzleti aktualitások-B2B(1)

Jogszabályi, üzleti aktualitások-B2B(4)

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink