Kamarai évzárók folytatásában is töretlen a lendület

Aktív lendülettel indult a karácsony előtti hét. A KKVHáz megyei döntőjén a Nemzetgazdasági Minisztérium Pénztártermében a kkv szektor paradigmaváltása volt főszerepben. A családi és mikrovállalkozások térnyerése mellett, az ügyvezetést, mint szakmát, s vele a felnőttképzésben megszerezhető tudás jelentőségét hangsúlyozták a résztvevők, akik a dereguláció és a digitalizáció aktuális témáiban oldottak meg közösen interaktív feladatokat. Ezekhez kívánt kreativitást az esemény fővédnöke Bod Péter Ákos, s adott forintokra váltható gondolatébresztőt Tamásné Czinege Csilla adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkár. Az eseményen áldozatos és fáradhatatlan munkájáért oklevéllel tüntették ki Csajághy Katalint, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara V. kerületi tagcsoportjának elnökét.

Ünnepi hangulatban telt az V. kerületi tagcsoport évzáró elnökségi ülése, melyen Krisán László elnök úr megköszönte a tagcsoport éves munkáját. Szántóné Csajághy Katalin elnök asszony évértékelő beszédét követően köszönetét fejezte ki a tagcsoport tagjai részére, megköszönte az éves sikeres, aktív munkát.

A kamarai évzárók sorában a XIII. kerület szakmai évértékelése és 2018-as munkatervének elfogadása során hangzott el, hogy a tagcsoport felújítani tervez egy tíz esztendőre visszatekintő régi hagyományt. Különböző kategóriákban a kerület legjobbjainak nevesítését. Újdonságként azonban már a fiatal vállalkozókat is méltatva.

A VI. kerületi tagcsoport munkájának fókuszában az egyre aktuálisabb duális képzés állt, állt, s áll jövőre is.

 

 

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink