Megújulás a BKIK XVI. kerületi Irodájában

Az új iroda sokkal komfortosabb elődjénél, kibővített ügyfélfogadási rendben és több szolgáltatással várja a XVI. kerületi vállalkozókat. Az eddigi szolgáltatásokon túl felvilágosítást kaphatnak a helyi adókról, a közterületek használatáról és rendjéről, valamint értesülhetnek a vállalkozásokat érintő eseményekről, rendezvényekről.

Megújulás a BKIK XVI. kerületi Irodájában

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kelet-pesti Szolgáltató Irodája (1165 Budapest, Jókai utca 6. I. emelet 99.) a X., XIV., XV., XVI. és XVII. kerület vállalkozóinak kiszolgálását látja el. Az új iroda sokkal komfortosabb elődjénél, kibővített ügyfélfogadási rendben és több szolgáltatással várja a XVI. kerületi vállalkozókat. Az eddigi szolgáltatásokon túl felvilágosítást kaphatnak a helyi adókról, a közterületek használatáról és rendjéről, valamint értesülhetnek a vállalkozásokat érintő eseményekről, rendezvényekről. Tájékoztatást kaphatnak a Kertvárosi Kártyáról, annak előnyeiről is. A BKIK XVI. kerületi Tagcsoport Elnöksége folyamatosan keresi és kéri a helyi vállalkozókat a kapcsolattartásra, hiszen: az információhoz jutás hatalmas előny!

Fontos információk a kerületi vállalkozók részére:

Sok vállalkozás számára fontos kérdés a hitelhez jutás. A szolgáltatásbővítésnek köszönhetően 2017. februártól már a Kelet-pesti Szolgáltató Irodában is lehetősége van a vállalkozóknak Széchenyi Kártya hiteligénylésre.

Hitellehetőségek kis- és középvállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Programon belül a Széchenyi Forgóeszközhitel keretében a vállalkozások forgóeszközeik, vagyis a működésükhöz szükséges alapanyagok, árukészletek beszerzését finanszírozhatják, akár már 50 millió forint maximális hitelösszegig. A hitel összege 1 millió forinttól 50 millió forintig 100 000 forintonként emelkedő összegű lehet. A hitelhez nyújtott 3%-os kamattámogatásnak köszönhetően a hitel rekord-alacsony kamat (évi nettó 2,31%) mellett, akár tárgyi biztosíték nélkül is elérhető.

Népszerű hiteltípus a szabad felhasználású Széchenyi Kártya Folyószámlahitel is, mely akár 50 millió forintig terjedő hitelkeretével hatékony segítséget nyújt az éven belüli finanszírozási igények kezelésére, elsősorban likviditási problémák áthidalására, a 10 millió forint kihasználtságig biztosított 1%-os kamattámogatásnak köszönhetően most évi nettó 3,31%-os kamatszint mellett.

További felvilágosítás és időpont egyeztetés a

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kelet-pesti Szolgáltató Irodájában:

1165 Budapest Jókai Mór utca 6. 1. 99.

+36 1 407 5453

+36 30 279 5374

juhasz.ildiko@bkik.hu

Juhász Ildikó

Széchenyi Kártya és kamarai ügyintéző

Marschalkó Tamásné

BKIK kerületi munkatárs

Cím: 1165 Budapest, Jókai u. 6. I. emelet 99.

Telefon: 407-5453 E-mail cím: 16ker@bkik.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől – Csütörtökig:    8:00-16.30 óráig

Pénteken:                            8:00-13:00 óráig

A Kelet-pesti Szolgáltató Irodában a BKIK munkatársai várják az érdeklődő vállalkozókat!

                                                                                                                                Baumholczer Tamás

                                                                                                                                       tagcsoport elnök

                                                                                                             BKIK XVI. kerületi Tagcsoport

XVI. kerületi Szolgáltató Iroda(1) XVI. kerületi Szolgáltató Iroda(2)

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink