Vállalkozói Fórum – Beszámoló

2017. február 16-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) XV. kerületi Tagcsoportja és a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat kezdeményezésében vállalkozói fórumot szervezett a XV. kerületi Pajtás étteremben.

2017. február 16-án a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) XV. kerületi Tagcsoportja és a Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat kezdeményezésében vállalkozói fórumot szervezett a XV. kerületi Pajtás étteremben.

Az alkalmazottak után elnyerhető állami támogatások, bérköltség megtakarítási lehetőségek témakörében zajlott a februárban megtartott Vállalkozói Fórum.

A fórumon előadóként volt jelen Balla András, a Budapest Főváros Kormányhivatala IV. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetője és Csete László, Fővárosi Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály projektmenedzsere.

A kerületi vállalkozókon kívül részt vett még a rendezvényen többek között Németh Angéla alpolgármester, Szántai Sárközi Ambrus, a BKIK XV. kerületi tagcsoport elnöke, Bonyhádi Elek, a BKIK Tagcsoport Elnökök Kollégiumának alelnöke, Csonka László, Szilvágyi László önkormányzati képviselők, valamint a Polgármesteri Hivatali szervezet részéről Tajti Marianna Réka kabinetvezető, Benedekné Bagyinszki Márta osztályvezető és Polgármesteri Kabinet referensei.

Balla András, kirendeltség vezető prezentációjában vázolta a Foglalkoztatási Osztály, a volt munkaügyi kirendeltségek széles feladatkörét. Beszámolójában elmondta, hogy kiemelten kezelik a nyilvántartott álláskeresők közül a tartósan munka nélkül levők elhelyezését, melyre számos ösztönző, aktív eszközt, támogatást működtetnek, amely a foglalkoztatás elősegítését szolgálja, továbbá hazai és EU forrású támogatásokat használhatnak fel az érintettek számára, s egyúttal humánerőforrás-fejlesztés is történik.

Csete László projektmenedzser prezentációja a VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt Fővárosi Részprojektjét mutatta be összefoglalva közel 40 percben, egy jól összeállított prezentáció 34 slide-ja segítségével.

Tajti Marianna Réka kabinetvezető zárásként megköszönte a rendezők nevében a részvételt mindenkinek és az előadói válaszokat.

Vallalkozoi-forum 2017.02.16(2) Vallalkozoi-forum 2017.02.16(1)

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink