X. kerületi Tagcsoporti évzáró

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara X. kerületi évzáróján Kovács Róbert polgármester a tagcsoporttal kialakított hagyományos és folyamatos jó kapcsolatot hangsúlyozta, s hogy a fejlődés jól érzékelhető nem csak a közintézmények terén, de a vállalkozások tekintetében is. Kőbányát az apró manufaktúrák mellett olyan nagyvállalatok is telephelyül választják, mint a Bosch. Büszkén jelentette ki, hogy Kőbánya közössége is fejlődik.

Krisán László elnök „hálózati emberként” úgy fogalmazott, hogy a tagcsoportok hálóján keresztül a kerületi vállalkozások közvetlenül fogalmazhatják meg igényeiket, így a Kamara hatékonyan képviselheti érdekeiket. A Kamara közvetítésével megvalósuló kooperáció az önkormányzat és a vállalkozások közötti összehangolt partnerséget eredményez.

Bellovics Péter kerületi elnök beszámolt a X. kerületi Tagcsoport 2017. évi munkájáról és felvázolta a 2018. évi munkatervet. Mindkettőt egyhangúlag fogadta el az Elnökség. Az ünnepi ebéd előtt Hencz Vilmos kovácsmester szerencsepatkóval ajándékozta meg a hölgyeket.

 

Cég és szolgáltatás kereső
Pályázati projektek
Partnereink