Események

Események

Események 2021. április 22. napján

2021 04. 21.

AGRI – FOOD FORUM 00:00 AGRI – FOOD FORUM Online

Az Európai Bizottság és a TEBD (Turkey-EU Business Dialogue) közös szervezésében kerül sor az AGRI – FOOD FORUM c. online rendezvényre, amely várja az agrár – élelmiszeripari szakembereket, döntéshozókat, az ellátási lánc szereplőit, akikkel 4 különböző ülésen fogják megvitatni a szektort érintő kulcsfontosságú témákat és problémákat. Az esemény segítséget nyújt a világjárványt követő időszak jobb megértéséhez és megismeréséhez, továbbá naprakész információkkal szolgál új stratégiák és fejlesztések bemutatásával.

2021 04. 22.

0%-os hitelprogram – újranyíló lehetőség! 10:00 0%-os hitelprogram – újranyíló lehetőség! online

Hallott már a 0%-os kamatozású, GINOP-8.3.5 kódjelű pályázatról? A konstrukció az első kamatmentes termékek közé tartozik, és nagy népszerűségnek örvendett kedvező feltételei miatt. B jelű alprogramját most megnövelt keretösszeggel nyitották meg újra, hogy a vállalkozásoknak hitelt biztosítson készleteik beszerzésére, vagy működési költségük finanszírozására.

2021 04. 22.

Osztrák Női Vállalkozók 10:00 - 18:00 Osztrák Női Vállalkozók Online

Az Osztrák Kamara (WKÖ) szervezésében kerül sor az „Osztrák Női Vállalkozók” c. online konferenciára, amelynek mottója: „ A változás ereje”. Neves előadók, érdekes előadások.