Események

Események

Események 2021. június 24. napján

2021 06. 23.

Energiahatékonyság az iparban Németországban és Magyarországon, fókuszban az automatizálás és a digitalizáció 00:00 Energiahatékonyság az iparban Németországban és Magyarországon, fókuszban az automatizálás és a digitalizáció Online

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2021. június 22-én online konferenciát szervez, „Energiahatékonyság az iparban Németországban és Magyarországon, fókuszban az automatizálás és a digitalizáció” címmel.

2021 06. 24.

Pénz a túléléshez – 3. hullám. Üzletmentő pénzügyi megoldások 09:30 - 14:00 Pénz a túléléshez – 3. hullám. Üzletmentő pénzügyi megoldások Országos élő videokonferencia

Várjuk a mikro-, kis és középvállalati döntéshozókat! Az új EU-pályázatokról, a legelőnyösebb hitelforrásokról, támogatásokról, adókedvezményekről, a válságban is működő pénzügyi megoldásokról a legfrissebb információkkal készültünk. Előadóink személyre szabott tanácsokat is adnak.

2021 06. 24.

Konzultáció a vállalkozásokkal - Fókuszban Ecuador 15:00 Konzultáció a vállalkozásokkal - Fókuszban Ecuador Online

Az eseményen Magyarország ecuadori nagykövete, valamint az ország Közegészségügyi Minisztériuma ad tájékoztatást az ország iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről, különös tekintettel az egészségiparra és mezőgazdaságra.