Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás

Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás

Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás

Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás 2021/06/15
Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás 09:00
Biztonságpiac 2020-2021 - VIII. Konferencia és Kiállítás Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Üllői út 82.) és online

A rendezvényt a Biztonságpiac Média és Kiadó Kft., a GTTSZ és az MRTT közösen szervezi.

Időpont: 2021. június 15.
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem (1083 Budapest, Üllői út 82.)

Részvétel: személyes részvételű konferencia, kérjük, védettségi igazolvánnyal érkezzenek! Lehetőség nyílik az online regisztrációra és részvételre is.
A konferencia fővédnökei: Dr. Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter
A konferencia védnöke: Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány

A konferencia koncepciója

A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac.hu immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Biztonságpiac Konferencia és Kiállítást.

A korábbi konferenciák sikerére és a pozitív szakmai fogadtatására tekintettel a szervezők – a GTTSZ, az MRTT és a Biztonságpiac.hu – a 2020. évi konferenciához hasonlóan ismét eszmecserére invitálják az állami és magánbiztonsági ágazat, valamint a védelmi ipar szereplőit és az egyes témák iránt érdeklődő állami és civil szféra képviselőit.

A VIII. Biztonságpiac 2021 konferencián a belügyi és a honvédelmi tárca, a rendőrség, a katasztrófavédelem, valamint a magánbiztonsági ágazat vezetői és döntéshozói elemzik az elmúlt év/évek magán-, civil és közbiztonsággal kapcsolatos eseményeit, aktuális trendjeit és kilátásait.

A rendezvény új elemeként hazai és nemzetközi szakértők közreműködésével az egészségbiztonság területét is áttekintjük. Biztonsági szakértőket hívunk meg Európából, akik betekintést adnak saját hazájuk e területen elért eredményeiről és fejlesztési célkitűzéseiről.

A rendezvényen kültéri programokat is tartunk, amelyek nem véglegesek, most zajlik az egyeztetés. Mindezekkel párhuzamosan workshopokat is szervezünk, ahol a cégek tíz percben mutatják be termékeiket, illetve szolgáltatásaikat. (A workshopok programjait később ismertetjük.)

PROGRAM és Jelentkezés ITT