KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait!

KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait!

KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait!

KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait! 2022/11/28
KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait! 14:00 - 16:00
KKV-Ház– Legyen önkéntes tagunk, és használja előnyökkel a BKIK szolgáltatásait! Online

Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy azokkal  segíteni tudjuk a válság miatt nehéz helyzetbe került vállalkozásokat.

A novemberi klubrendezvényen szeretnénk felhívni a résztvevők figyelmét, hogy válsághelyzetben mennyire felértékelődik a közösségépítés szerepe. A BKIK egy közösség, ami számos szolgáltatást nyújt a tagjainak.
Naprakész információk hitelfelvételi lehetőségekről, számos szakmai tanács adózásról, marketingről, HR kérdésekről és még sok egyébről. Felvetheti Ön is kérdéseit, amelyek hiteles és gyors megválaszolását a kamara közvetlen kormányzati kapcsolatai lehetővé teszik.
A rendezvényen bemutatjuk a kamara szervezetét és tevékenységének fő területeit. Rendezvényünk azonban interaktív, így a fő hangsúly nem is ezen lesz. A klubunkban elsősorban a vállalkozóké, Önöké a szó. Ossza meg velünk, milyen problémái vannak, mit vár el a kamarától, milyen kapcsolatokra, vagy szakmai segítségre lenne szüksége.

Mi is szeretnénk Öntől tanulni. Támogató szolgáltatásainkat úgy igazítjuk, hogy az a válság miatt nehéz helyzetbe került vállalkozások igényeihez igazodjon.
Arra számítunk, hogy ha aktív munka közben látják a közösségünket, és felfedezik a kamara által nyújtott előnyöket, az kedvet csinál Önöknek a csatlakozáshoz.

Mi arra vállalkozunk, hogy ha közösségünk tagjává válik, megfelelünk elvárásainak és igény szerint bemutatjuk a cégét a kamara budapesti vállalkozói közösségének, remélve hogy ez az Ön hasznára válik.
Jelentkezés: kkvhaz@kkvhaz.hu