Budapesti Mobilitási Expo

Budapesti Mobilitási Expo

Budapesti Mobilitási Expo

Budapesti Mobilitási Expo 2022/11/11
Budapesti Mobilitási Expo 00:00
Budapesti Mobilitási Expo Magyar Vasúttörténeti Park (Bp. 1142 Budapest, Tatai út 95.)

A Budapesti  Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye a gépész és járműipari technikusi szakmákra hívja fel a figyelmet, ahol  bemutatkoznak a budapesti szakképző iskolák. Emellett  népszerűsíti  a fővárosi közösségi közlekedés alternatíváit és a szakmai szervezetek közreműködésével mutatja be a városi közlekedés változásait az új közlekedési eszközök megjelenésének kihívásait.

A kétnapos kiállításon a járműipari szakképzés budapesti iskolái különböző látványos oktatási eszközökkel mutatkoznak be. Így a látogatók találkozhatnak:

  • Komplett elektromos kapcsolófallal, műhelyasztallal,
  • Félbevágott Nissan Leaf, 
  • Elektromos BMW 330E,
  • Működő autó- és repülőgépmotor metszetekkel,
  • Virtuális fényező- és hegesztő berendezéssel
  • Mezőgazdasági gépek

A Budapesti Mobilitás Expon a fővárosi mobilitás piacán szolgáltató cégek is bemutatják  kínálatukat, a fejlesztési irányokat, trendeket. Az érdeklődők ki is próbálhatják az egyes szolgáltatók közlekedési eszközeit, így elektromos taxikat, elektromos rollereket, kerékpárokat. 

Eseményünkön kiállítóként vesz résztvesznek a hivatásos katasztrófavédők, illetve a rendőrség is jelen lesz elektromos rendőrautóval, drónokkal, elektromos rollerekkel és segway-ekkel. 

A Magyar Autóklub elektromos szervízautóval, valamint borulás és láthatóségi szimulátorral várja a látogatókat. 

Ezenkívül veterán motorokat és autókat, elektromos versenymotort, retro autólegendákat és matkettasztalt is láthatnak azok, akik kijönnek a Budapesti Mobililtás Expora. 

Nyitvatartás: 

2022. november 11. péntek 9-17 óra

2022. november 12. szombat 10-17 óra

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

Regisztrálni az alábbi felületen lehet.

(Kérjük, amennyiben valamelyik iskola, vagy osztály nevében regisztrál, a "megjegyzés" rubrikában jelölje meg, hogy hány tanulóval érkezik. Nem szükséges valamennyi diák nevét feltűnetni, csak a létszámot.)