Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében

Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében

Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében

Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében 2023/02/04
Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében 18:00
Companies for the Future Award díjátadó a Marriott Hotel báltermében Budapest Marriott Hotel

2023. február 4-én második alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású "Companies for the Future Award" gálaesemény, a Budapest Marriott Hotel báltermében.

A 35 éves Joint Venture Szövetség a 2021-ben életre hívott “Companies for the Future Award” díjaival tünteti ki a magyar gazdaságot, társadalmat, valamint a fenntartható jövőt támogató közép- és nagyvállalatokat.

A tavalyi két kategória – közép- és nagyvállalati kategória – mellett, idén kitüntetik azokat a vállalatokat is, amelyek példamutató programjai, felelős és tudatos működése kiterjed a vállalaton belüli tehetséggondozásra, az utánpótlásról való gondoskodásra, illetve azokat is, akik innovatív és a teljes ökoszisztémára fókuszáló megoldásokat építettek be cégük működésébe.

A díjak odaítélésére felállított szakmai zsűri elnöke Czakó Borbála – az Institute of A díjak odaítélésére felállított szakmai zsűri elnöke Czakó Borbála, London díszpolgára, korábbi londoni nagykövet, társelnöke Gulyás Tibor, a Technológiai és Ipari Minisztérium stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára. Tagjai Csorbai Hajnalka (Opten Kft., stratégiai igazgató), Gazsi Zoltán (Eisberg Hungary Kft., ügyvezető igazgató), Jaksity György (Concorde Értékpapír Zrt., társalapító közgazdász), Jendrolovics Máté (GB Solutions, vezérigazgató), Pistyur Veronika (Bridge Budapest, ügyvezető).

A gála fénypontja a négy kategória fődíjainak átadása, azonban a JVSZ elnöksége és ügyvezetése kategóriánként mindhárom dobogós vállalatot nyertesnek tekinti, hiszen a díj bírálati szempontjainak komplexitása mellett, a második és harmadik helyezés is hatalmas presztízs értékkel bír.

Regisztrálni ezen az oldalon tudnak: https://galaest.jointventure.hu/

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainnak kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk, ők a regisztráció során a JVSZ partnerszervezeti tagjainak meghirdetett jegyáron tudnak az eseményen részt venni.