Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör

Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör

Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör

Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör 2022/09/28
Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör 09:00
Fenntarthatósági mentorprogram - Környezeti fenntarthatóság/Hulladék témakör MKIK, Bank Center Irodaház, 1054. Bp. Szabadság tér 7. X. emelet, 1001-es tárgyaló

A rendezvényen szakértői vezetéssel bemutatásra kerülnek a közösségi és ipari környezetben keletkező hulladéktípusok, illetve ezek környezetbiztonsági, társadalmi és gazdasági szempontjai. Az alapvető fogalmak tisztázása során megismerkedünk a szemét, a hulladék és a másodlagos nyersanyag fogalmával, emellett szó lesz a preventív hozzáállás bevezetésének különböző szempontjairól is a beszerzési-, gyártási-, csomagolási-, és szállítási folyamatokban. Áttekintjük továbbá a hulladék képződésének, megelőzésének, csökkentésének és körforgásos gazdaság kiépítésének lehetőségeit, valamint klímaváltozásra gyakorolt hatásait, kiegészítve mindezt azok mérséklésének és a reziliencia fejlesztésének előnyeivel. Tesszük mindezt az előadó szakértelmére támaszkodva a mentorcég és jelenlévő vállalkozások képviselőinek tapasztalataival kiegészítve.

Időpont: 2022.09.28. (szerda) 9.00 órától
Helyszín: MKIK székhelye, Bank Center Irodaház
(1054. Bp. Szabadság tér 7. X. emelet, 1001-es tárgyaló)

Szakértő: Trenyik Tamás szakértő, KÖVET Egyesület

Támogató mentorvállalat: FESTO-AM Kft.

Meghívó és részletes program ITT.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékát kérjük a toth.krisztina@mkik.hu email címen vagy a +36202547126 telefonszámon jelezze.