Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia

Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia

Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia

Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia 2022/12/15
Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia 09:30 - 13:30
Pénz, de honnan? Pénz a nehéz időkben is! - konferencia Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. VII. emelet

A legfrissebb meghirdetett pénzforrások: óriási összeget kap az agrárium alanyi jogon és pályázati források által! Beszáll az MFB, az MNB és az Exim is a kkv-k piacképességének erősítésébe. A Széchenyi Kártya Hitel programok még mindig jóval kisebb kamatokkal vehetők fel a piacinál!  A munkahelyek megtartására is támogatási programot hirdetett a kormány. Részletekkel jövünk a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási Programjának állásáról is!

A pénz megtakarításáról, a vagyon biztonságba helyezéséről, a likviditási problémák kezeléséről és a tőkebefektetők bevonásáról is szólunk. S ne feledkezünk el a bevételnövelés új módszereinek ismertetéséről sem.

Jól jön a segítség! Most nehéz időket élünk! A gazdasági válság, a kétszámjegyű infláció, az árak, rezsiköltségek egekbe emelkedése és a kiszámíthatatlan gazdasági környezet új kihívások elé állította a kkv-szektor döntéshozóit. Minden segítséget igénybe kell vennünk! A tét nagy: összedőlhet a cégünk, ha nem kapcsolunk éber üzemmódra.

A Pénz, de honnan? roadshow most is, mint 20 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket.  

Ingyenes részvételű konferencia, csak regisztrálnia kell!

Regisztráció és részletes program: itt