Pozsonyi Piknik 2022 – BKIK és BUM közös megjelenés

Pozsonyi Piknik 2022 – BKIK és BUM közös megjelenés

Pozsonyi Piknik 2022 – BKIK és BUM közös megjelenés

Pozsonyi Piknik 2022 – BKIK és BUM közös megjelenés 2022/09/03
Pozsonyi Piknik 2022 – BKIK és BUM közös megjelenés 10:00 - 18:00

A Pozsonyi Piknik Újlipótváros immár több mint egy évtizedes, rendkívül sikeres „falunapja”, ahol kulturális programok mellett a vállalkozók, intézmények, neves emberek koncentráltan, egy helyen találkoznak a lakossággal.

Két év kihagyás után végre újra lehetőség nyílik megjelenni, mivel korábban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint annak Nonprofit Kft-je, a BUM (Bevásárlóutca Menedzsment), mindig részt vett az eseményen, hogy közvetlenül is találkozhasson mind a helyi vállalkozókkal, mind a szolgáltatásaikat igénybe vevő érdeklődőkkel. Így lesz ez idén is.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XIII. Kerületi Tagcsoportja az alábbi programmal készül:

10.00-12.00

Vendégünk lesz Marjay Gyula, a XXVI. Számviteli, Adótanácsadói, Könyvelői és Könyvvizsgálói Osztály alelnöke, aki KATA- változásokkal kapcsolatban szolgál hasznos tanácsokkal.

11.00-15.00

Vendégünk lesz Széchenyi kártya ügyintéző kolléganőnk, aki a Széchenyi Kártya Program termékeinek változásában, illetve annak igénylésébe nyújt tájékoztatást, segítséget az érdeklődőknek. 

Bevásárlóutca Menedzsment progamjai:

10.00-18.00

A standon nyitva tartási időben a Bevásárlóutca Menedzsment munkatársaitól lehet érdeklődni az utcák aktuális programjai iránt, munkatársunk akár a regisztrációban is segít.

Tájékoztatást nyújtanak a Kibérelem.hu projekttel kapcsolatosan és egy friss budapesti turisztikai térképet is be lehet szerezni, amellyel könnyű a belvárosban elnavigálni és külföldi ismerősöknek is átadható, mivel magyar-angol-német nyelven is elérhető a rajta lévő tartalom.

 

További részletek: 

Pozsonyi piknik - meghívó - Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (bkik.hu)

Pozsonyi Piknik - Találkozunk szeptember 3-án!