Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla?

Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla?

Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla?

Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla? 2023/01/26
Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla? 09:30 - 16:30
Szellemi tulajdon –Több mint vagyon! Gazdag a cégünk, csak nem tudunk róla? Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. VII. emelet

Védjük be és váltsuk vagyonná a szellemi tulajdonunkat!  Legnagyobb kincsünket ne dobjuk a szemétbe, mert nem tudjuk, hogy a cégünkbe belefektetett tudásunk is érték. Sokszor jóval nagyobb, mint a materiális javaink. Csak fel kellene mérnünk, dokumentálnunk és bevédenünk.

A szellemi vagyon feltárása, bevédése nem úri huncutság. Nem csak jogi procedúra, amit ki kell pipálni. A szellemi vagyoni értékek forinttá alakításakor nagy és kellemes meglepetések érhetnek bennünket. Kiderülhet, hogy a cég addigi vagyona többszörösére növekedett. S vele a befektetők ajánlata is.

Miért érdemes feltárnunk, hogy milyen szellemi tulajdon vagyonelemek vannak a cégben és hol? Miért kell dokumentálnunk? Hogyan és miért érdemes vagyonként megjeleníteni a cégértékben? Hogyan védekezzünk a hamisítások, a lopások, a megtévesztések ellen? A piac, a befektetők visszaigazolják-e a legnagyobb kincs, a tudás erős jelenlétét a cégünkben?

Ezekre a kérdésekre válaszolnak a téma legjobb szakértői a PP Konferenciaközpont – BKIK konferenciáján.

További részletek és regisztráció: itt