XIX. Magyar Munkajogi Konferencia

XIX. Magyar Munkajogi Konferencia

XIX. Magyar Munkajogi Konferencia

XIX. Magyar Munkajogi Konferencia 2022/10/11
XIX. Magyar Munkajogi Konferencia 00:00

A "Munkaügyi vita peres eljárásai" szeminárium az új perrendtartás tapasztalatait taglalja különböző szempontokat vizsgálva. dr. Halmos Szilvia bíró az "új Pp. kihívásai elsőfokon", dr. Kozma Anna ügyvéd "A kereset és módosítása jogellenes megszüntetéssel kapcsolatos perben", dr. Trenyisán Máté ügyvéd pedig "A bizonyítással kapcsolatos kérdések a munkaügyi perben" témát érinti. A moderátor Kardkovács Kolos ügyvéd lesz.

A Pódiumvita, dr. Berke Gyula tanszékvezető egyetemi docens vezetésével olyan munkaügyi bírósági ítéletekkel várja a pódiumon ülőket (dr. Cséffán József bíró, dr. Ferencz Jácint ügyvéd, dr. Lőrincz György ügyvéd) és az érdeklődőket, amelyek ezúttal is garantáltan vitára késztetnek majd.

Mi az oka, hogy a résztvevők zöme visszatérő vendég? Mi teszi különlegessé és kihagyhatatlanná a visegrádi rendezvényt?

  • Egyedi, magas színvonalú szakmai program: Az aktuális munkajogi témák mellett rendhagyó légkört teremtenek az állandó programok, mint a Pódiumvita, a "Tárgyalóteremből jelentjük", avagy az "Elmélkedés és álmélkodás".
  • Egy páratlan közösség találkozója: Remek lehetőséget nyújt a személyes találkozásra, a kapcsolatépítésre, amelyből a két konferencia közötti időszakban is profitálhat.
  • Kötetlen esti programok egy nívós helyszínen: Izgalmas társasági programok gondoskodnak arról, hogy a szakmai előadások mellett a kikapcsolódásra is jusson idő.

Részletes program és jelentkezés: itt