Alakítsuk együtt a BEAUTY & Style Kiállítást!

Alakítsuk együtt a BEAUTY & Style Kiállítást!

Alakítsuk együtt a BEAUTY & Style Kiállítást!

Alakítsuk együtt a BEAUTY & Style Kiállítást! 2019/09/17
Alakítsuk együtt a BEAUTY & Style Kiállítást! 12:30

Most még Ön is jelentkezhet kiállítónak!

Hallgassa meg kiállítónk ajánlását!

Most még Ön is jelentkezhet kiállítónak!

Miért érdemes kiállítani a BEAUTY & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon?

  • Biztos célcsoportot nyújtunk. A kiállításnak tavaly közel 6 000 látogatója volt, melynek több, mint 85%-a szakmai látogató. A szakmai látogatók 92%-a nő, 55%-a Budapestről és az agglomerációból érkezett a kiállításra.
    A nagyközönség látogatók 74%-a nő, 76%-a Budapestről és az agglomerációból érkezett.
  • Változatos programokat szervezünk. A több, mint 40 versenyszám lebonyolításához 3 helyszínt és informatív előadásokat, bemutatókat rendezünk. Céges workshophoz, bemutatókhoz a kiállítónknak ingyenesen biztosítunk helyszínt.
  • A látogatókat aktív, célcsoportorientált médiakampánnyal érjük el. Erőteljes online bannermegjelenést, hírleveleket, élénk social média aktivitást, influencer kampányt és TV szereplést tervezünk. 9 héten át a kiállítás Instagram és Facebook oldalán Vendéghetet hirdetünk. Médiapartnereink, nagyköveteink és influencerek osztják meg a követőinkkel kedvenc szépségápolási termékeiket, témáikat, szokásaikat. 6 héten keresztül a kiállítók támogatásával nyereményjátékot szervezünk értékes nyereményekkel.

Tekintse meg Vendéghét kampányunkat! Kattintson a képre!

 

Kiállítóink korlátlan számú ingyenes meghívót kapnak a szakmai partnereik meghívására. Weboldalunkon a szakmai regisztráció már elindult  Célunk, hogy a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonjában több, mint 6 000 látogatót, potenciális szakmai érdeklődőt és vásárlót biztosítsunk Önnek. Bővebb információ a kiállításról 

Versenyekről és a regisztrációról  Éljen az alábbi lehetőséggel és hozza ki a maximumot a kiállításon történő megjelenéséből!

Kamara Pódium

Nagyszínpad

  • Amennyiben új termékkel, újdonsággal jelenik meg a kiállításon, tervezzen rá médiakampányt és használja a vásárterületi reklámmegjelenéseket. Az érdeklődők csak így értesülnek arról, hogy az Ön standját miért érdemes felkeresni. A kiállítás területen igénybe vehető hirdetési felületekről bővebb információt itt talál 

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a BEAUTY & Style csapata az Ön sikeréért dolgozik!

Üdvözlettel:

Raunicker Ivett
Kiállításigazgató
 
Telefon: +36-1/263-6011; +36-30/445-8907
E-mail: raunicker.ivett@hungexpo.hu

 


Szakmai támogatónk

Kiemelt partnerünk  Médiapartnerünk

 

 

Hungexpo logo

HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
1441 Budapest, Pf. 44.
Telefon: 263-6000, Fax: 263-6098
beautyandstyle@hungexpo.huwww.hungexpo.hu