Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások 2020/05/29
Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások 13:03

MEGHÍVÓ

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozata tisztelettel meghívja Önt az

Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások

c. on-line rendezvényére, amely átfogó tájékoztatást nyújt a vállalkozások részére  2020. július 1-én törvénybe lépő online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos  változásokról, tennivalókról, illetve megismerkedhetnek a NAV számlázó programjának használatával, és nem utolsó sorban válasz kaphatnak a változás tekintetében felmerülő kérdéseikre.

Időpont: 2020. június 3. (szerda) 14.00 óra
Helyszín: on-line csatlakozással

Program:

  • Az online számlaadat-szolgáltatással kapcsolatos változások (kb. 40 perc)
    Előadó: dr. Funtek Zsolt főosztályvezető-helyettes (NAV Központi Irányítás, Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)
  • Az Online Számla felület és a NAV Online Számlázó programjának használata (kb. 40 perc)
    Előadó: Krucsó Mária tájékoztatási kiemelt referens (NAV Központi Irányítás, Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály)

Megtisztelő részvételére számítunk. A rendezvényen való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, ezért részvételi szándékát feltétlenül jelezze a toth.krisztina@bkik.hu e-mail címen.
Az ott megadott e-mail címre küldött kóddal tud a Zoom értekezlethez csatlakozni.

Bízva meghívásunk elfogadásában, tisztelettel,

Szatmáry-Jähl Angéla
BKIK Kereskedelmi Tagozat elnöke

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül. A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket a BKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
A BKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az BKIK adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.