BÁRKA – Bátran. Rendszerben. Kitartóan. Aktívan.

BÁRKA – Bátran. Rendszerben. Kitartóan. Aktívan.

BÁRKA – Bátran. Rendszerben. Kitartóan. Aktívan.

BÁRKA – Bátran. Rendszerben. Kitartóan. Aktívan. 2020/03/16
BÁRKA – Bátran. Rendszerben. Kitartóan. Aktívan. 12:00

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara nap, mint nap arra törekszik, hogy a piaci szereplők működését segítő szolgáltatások és információk biztosításán kívül támogassa a budapesti vállalkozások vevői, illetve partneri kapcsolatainak erősítését is. Különösen így van ez olyan rendkívüli, mindenkit próbára tevő helyzetben, mint a jelenlegi COVID-19 vírus okozta általános krízis.

Ebben a küldetésben nem vagyunk egyedül, hiszen olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint a Business Network International (BNI), a világ egyik vezető üzleti kapcsolatépítő vállalata.

A BNI magyarországi vezetősége 2020. március 13-án elindította a BÁRKA projektet azzal a szándékkal, hogy díjmentesen támogassák az összes magyar vállalkozást a talpon maradásban.

A jelenlegi krízishelyzetben a 3 legfontosabb területhez nélkülözhetetlen stratégiát adják át egy 13 webináriumból álló képzésen 2020. május 1-ig, a jelentkezőknek 100%-ig díjtalanul!

Az online képzés három, azonnali cselekvést kívánó területe a rájuk szabott megoldásokkal:

1. Hogyan álljak át online rendszerekre? Hogyan strukturáljam át jogi, pénzügyi folyamataimat?

2. Hogyan értékesítsek, kapjak ajánlást online? - online, 40 fős üzleti találkozókat szervezünk díjmentesen a regisztrálóknak.

3. Hogyan kezeljem a stresszt, hogyan kommunikáljak a most kialakult krízishelyzetben?

A projekthez csatlakozni a teljeskörűen díjmentes hozzáféréssel az alábbi linken lehet: www.dobedu.com/barka.