Beszámoló a XV. kerületi üzleti reggeliről

Beszámoló a XV. kerületi üzleti reggeliről

Beszámoló a XV. kerületi üzleti reggeliről

Beszámoló a XV. kerületi üzleti reggeliről 2022/10/15
Beszámoló a XV. kerületi üzleti reggeliről 10:06

A résztvevők szerint szükség van az ilyen konstruktív, előremutató rendezvényekre.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XV. Kerületi Tagcsoportja szervezésében második alkalommal került sor az „Üzleti reggeli a XV. kerületi vállalkozások részére” című rendezvényre október 4-én, a Kozák téri Közösségi Házban. A szeptember 6-ai nyitórendezvény sikereit követően, ezen a napon is közel harminc helyi vállalkozó, üzletember és egyéb meghívottak vettek részt.

Köszöntőt mondott és bemutatkozott Bánfi Krisztián, kerületi tagcsoport elnök, Barkóczi Balázs, országgyűlési képviselő és Kerékgyártó Gábor, a BKIK gazdaságfejlesztési és szolgáltatási igazgatója, aki bemutatta a kamara új szolgáltatásait, a vállalkozások érdekében végzett tevékenységét.

A résztvevők a bemutatkozás során röviden, 2-3 percben ismertették tevékenységüket, valamint piacnyitási és piackeresési szándékunkat. Ezt követően a reggeli elfogyasztása közben, kötetlen formában ismerkedhettek meg egymással a helyi vállalkozók közötti üzletkötés reményében.

Összességében elmondható, az előadók és résztvevők véleménye szerint az ilyen rendezvények nagyon konstruktívak, előremutatóak, elősegítik a helyi vállalkozások helyzetbe hozását, egymás megismerését. A jelenlévők elmondása alapján a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamaráról alkotott kép megváltozott, igénylik és szívesen vesznek részt a Kamara által szervezett eseményeken. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy az első programnap óta öt önkéntes taggal bővült a Budapesti Kamara kerületi önkéntes tagjainak száma.

A következő reggeli időpontja 2022. november 8.