ChinaCham Hungary Üzleti Klub

ChinaCham Hungary Üzleti Klub

ChinaCham Hungary Üzleti Klub

ChinaCham Hungary Üzleti Klub 2018/11/09
ChinaCham Hungary Üzleti Klub 19:35
 
Tisztelt Tagjaink és Érdeklődők!
 
Hiteles beszámolót és információt kapnak az ELSŐ KÍNAI NEMZETKÖZI IMPORT EXPÓRÓL a következő Üzleti Klub rendezvényünkön, melyet 2018. november 22-én 16.00 órakor tartunk, közvetlenül a Ghibli Kft. „A logisztikai piac digitális kihívásai” című konferenciáját követően. Ön ezen a napon kivételesen sok információhoz juthat egy épületen belül.
 
Előadónk lesz DANKU DÁVID a GHIBLI Kft. Key Account Managere, aki sokrétű logisztikai tapasztalattal vesz részt a kiállításon és megosztja velünk a legfontosabb információkat a versenyképes termékekről és széleskörű szolgáltatási portfólióval rendelkező vállalatokról. Megtudhatják többek között, hogy milyen érdeklődés van a hazai logisztikai szolgáltatók iránt a kínai piacon.
 
Előadást fog tartani a CCIC KELET-EURÓPAI ENGEDÉLYEZÉSI ÉS FELÜGYELETI CSOPORT Kft. szakreferense MS. TU GIOVANNA, aki a Kína és Magyarország között zajló kereskedelmi és elsősorban a mezőgazdasági termékekhez  kapcsolódó engedélyezési gyakorlat tapasztalatairól tájékoztat bennünket.
 
Jöjjön el az Üzleti Klub rendezvényünkre, szerezzen új tapasztalatokat és új üzleti partnereket!
 
A rendezvényt a Szentmihályi út 171. szám alatt rendezzük meg az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutatótermében.
 
Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.
 
Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2018. november 22. 12.00 óráig átutalhatják. Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611
 
Kérjük részvételi szándékát jelezze a levelezes@chinacham.hu e-mail címen névvel és cégnévvel ellátott üzenetben.
 
Üdvözlettel:
 
Kovácsics Éva
az Üzleti Klub vezetője