Egészségügyi formaruha gyártása magyarországi varrodából

Egészségügyi formaruha gyártása magyarországi varrodából

Egészségügyi formaruha gyártása magyarországi varrodából

Egészségügyi formaruha gyártása magyarországi varrodából 2020/09/01
Egészségügyi formaruha gyártása magyarországi varrodából 21:13

Műtős ruhák, nővér ruhák, orvosi köpenyek, uniformisok, egyéb egészségügyi formaruházat gyártását vállaljuk női és férfi változatban, több méretben egészen a mintadarab tervezéstől, a gyártástechnológián és alapanyag beszerzésen át a varrodai szériázásig és kiszállításig.

EGÉSZSÉGÜGYI FORMARUHA gyártása
magyarországi varrodából

Műtős ruhák, nővér ruhák, orvosi köpenyek, uniformisok, egyéb egészségügyi formaruházat gyártását vállaljuk női és férfi változatban, több méretben egészen a mintadarab tervezéstől, a gyártástechnológián és alapanyag beszerzésen át a varrodai szériázásig és kiszállításig.
 
EU szabványnak megfelelő kivitelezést biztosítunk és bármilyen egyedi igényű formaruha, egészségügyben használt lepedő, ruházati zsák, stb. gyártására is van lehetőség, egyeztetés szerint.
 
Fontosnak tartjuk, hogy az egészségügy és egyéb formaruhákat Magyarországon gyártjuk, termékeinket az Önök igényeinek megfelelően készítjük el igazodva az egyedi méretezéshez. Kialakítjuk azt a szabásmintát, amely alapján Önnek a legkényelmesebb egészségügyi ruházatot tudjuk gyártani. Elraktározzuk cégének elkészített szabásmintáit, így bármikor gyors határidővel vállalhatjuk az utángyártást.
 
Első minimális rendelését 100 db–tól tudjuk vállalni, mivel a szabásminták elkészítésének költsége így optimális a megrendelő részére.
 
További utánrendelések már kisebb szériában megrendelhetők, mivel az azonos termék szabásmintája már rendelkezésünkre áll.
 
Rövid szállítási határidővel, folyamatosan szállítjuk ki megrendelőinknek az elkészült termékeket a gyártási kapacitásunk több ezres széria legyártását is lehetővé teszi.
 
Divattervezőnk bármilyen egyedi elképzelést meg tud valósítani, a cég logójának megjelenítését összhangba hozza a kiválasztott modell stílusával, majd mintaanyagokkal prezentálja a prototípust.
 
A Női és Férfi méreteket XS-től XXXL-ig szériázzuk, de igény esetén ettől eltérő méreteket is elkészítünk. Minden esetben fókuszálunk az Önök kényelmére és kiemelten figyelünk a személyes igényekre.
 
Árak:
- Női/Férfi felső ing: 4490 Ft- tól
- Női/ Férfi nadrág: 4310 Ft- tól
- Egyedi ajánlatkérés egyeztetés alapján.
 
 
Rendelés / Kapcsolat:
She Glows Kft.
Takács Sylvia
Tel: +36 30 200 3410