Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése – munkahelyi bölcsődék jelentősége

Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése – munkahelyi bölcsődék jelentősége

Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése – munkahelyi bölcsődék jelentősége

Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése – munkahelyi bölcsődék jelentősége 2019/03/08
Gyermekvállalás és karrier összeegyeztetése – munkahelyi bölcsődék jelentősége 20:30

A munkáltatói rendezvényre cégvezetőket és humánerőforrás vezetőket, valamint a területtel foglalkozó munkatársakat várunk.

Szeretettel meghívjuk Önt  következő,  „GYERMEKVÁLLALÁS ÉS KARRIER ÖSSZEEGYEZTETÉSE – MUNKAHELYI BÖLCSŐDE”  tematikájú ingyenes rendezvényünkre.

A MACSKE (Magyarországi Családi Bölcsődék Közhasznú Egyesülete) szervezésében 2019. március 21-én, a MEMO Mesterek és Mód-szertanok Házában kerül megrendezésre egy ingyenes munkáltató rendezvény, melyen olyan témákat járnak körbe, mint a fiatal munkavállalók elvárásai, a munkavállalói értékajánlat jelentősége, valamint a résztvevők hallhatnak a fiatal munkavállalók sajátosságaihoz igazodó kiválasztásról és motivációs eszközökről. Végül a munkahelyi bölcsődékben rejlő előnyöket mutatják be, ezzel hozzájárulva, hogy minél több munkáltató csatlakozzon a munkahelyi bölcsődét működtetők szűk köréhez, megteremtve ezzel a fiatal, családos munkavállalók alkalmazásának lehetőségét.
 
2018 őszén jelentősen módosult a munkahelyi bölcsődék létrehozásának és működtetésének keretrendszere. A jogalkotó sokkal rugalmasabb és a foglalkoztatókra kevesebb terhet hárító szabályrendszert fogadott el, amely lehetővé teszi, hogy minél több munkáltató élhessen a munkahelyi bölcsőde létrehozásának lehetőségével, ezáltal bővítse elismertségét a munkáltatói piacon, illetve saját munkavállalói körében.
 
A rendezvényről bővebben ITT tájékozódhatnak.