ITM kutatás – felkérés részvételre

ITM kutatás – felkérés részvételre

ITM kutatás – felkérés részvételre

ITM kutatás – felkérés részvételre 2021/08/10
ITM kutatás – felkérés részvételre 15:53

ITM kutatás – felkérés részvételre 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a Makronóm Intézet kutatást készít a magyar ipari kis- és középvállalkozások helyzetének, jövő terveinek, javaslatainak megismerése céljából, az Ágazati 1000 kutatás keretében.

A kutatás ágazati elemzésre, valamint mélyinterjúkra épít, amely keretében az Intézet munkatársai a kiemelt iparágakban és ágazatokban működő vállalkozások tulajdonosait és vezető tisztségviselőit keresik fel, a koronavírus járvány utáni újraindítás szemszögéből vizsgálva a cégek helyzetét, várakozásait, valamint azon körülményeket, amelyek a vállalkozások megerősödéséhez szükségesek.

Az Ágazati 1000 kutatás során kapott válaszok jelentős mértékben hozzájárulnak a hazai vállalkozói szektor megismeréséhez, valamint iparfejlesztési stratégiák és intézkedések kidolgozásához, ezáltal a vállalkozásbarátabb szabályozói és támogatói környezet megteremtéséhez.

A kutatásba vont iparágak: élelmiszeripar, építésgazdaság, építő alapanyag ipar, egészségipar, kreatív ipar, vegyipar, műanyagipar, másodlagos nyersanyagipar, acélipar, akkumulátoripar, energetikai háttéripar. A kutatás időtartama: 2021. szeptember-október.

Kérjük, hogy részvételével és válaszaival segítse a Makronóm Intézet munkáját, és járuljon hozzá a magyar gazdaság és a hazai kkv-szektor megerősödéséhez. 

Jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Tarjáni Zsolt dr.
Senior Project Manager
tarjani.zsolt@makronomintezet.hu
+36 20 265 0383
www.makronomintezet.hu