Kedvezménykupon BKIK tagok számára az Adó-kódex Cégvezetők ABC-je online szaklap megrendeléséhez

Kedvezménykupon BKIK tagok számára az Adó-kódex Cégvezetők ABC-je online szaklap megrendeléséhez

Kedvezménykupon BKIK tagok számára az Adó-kódex Cégvezetők ABC-je online szaklap megrendeléséhez

Kedvezménykupon BKIK tagok számára az Adó-kódex Cégvezetők ABC-je online szaklap megrendeléséhez 2020/06/02
Kedvezménykupon BKIK tagok számára az Adó-kódex Cégvezetők ABC-je online szaklap megrendeléséhez 12:43

A BKIK és a Wolters Kluwer Hungary Kft. együttműködésének keretében újabb értékes szakmai információkhoz juthatnak hozzá a BKIK tagok ezúttal 15% kedvezménnyel. 

A cégvezetőknek sajnos nem elegendő a vezetett vállalkozás tevékenységét alaposan ismerniük – összetett a felelősségük a vállalkozás vitelét illetően. A gyakorta változó szabályozási környezetben nem egyszerű az ennek való megfelelés, ráadásul a 2020-as év igazán az alkalmazkodás próbája…

Már „az élet megszokott rendje szerint”, január 1-jén hatályba lépett rendelkezések áttekintése és alkalmazása is komoly feladatot jelent, s persze készülni kell az év közben hatályba lépő, már kihirdetett normákra, így például a számlázással kapcsolatos elektronikus adatszolgáltatásra vagy az új társadalombiztosítási szabályrendszer alkalmazására is, közben pedig márciustól még a koronavírus miatti veszélyhelyzet is naponta hoz új rendeleteket. Ez a rendkívüli helyzet megfelelő kezeléséhez természetesen elengedhetetlen akkor, mikor jó néhány ágazat egyik hétről a másikra került rendkívül nehéz helyzetbe, vesztette el piacának jelentős részét vagy akár egészét.

Kiadványunkat olyan mankónak szánjuk, amelyre bátran támaszkodhatnak az érdekeltek a mindennapi munkájuk, cégvezetői tevékenységük során.

Hasábjainkon áttekintjük az alapvető társasági jogi kérdéseket, a cégvezető felelősségi körébe tartozó legfontosabb teendőket.

A könyvviteli feladatokat ellátókkal való kapcsolattartáshoz szükséges számviteli alapok mellett áttekintjük, hogy e területen melyek az ügyvezetés felelősségi körébe utalt feladatok. A vezetői felelősségvállalás szintjéhez szükséges mértékben sorra vesszük az adózás egyes kérdéseit, amelynek során külön kitérünk a veszélyhelyzettel összefüggésben meghozott fontosabb változásokra.

Végül szót ejtünk a társaság, mint munkáltató egyes feladatairól, különös hangsúlyt helyezve a munkáltató adatkezelésének problémáira.

Tekintsük át, hogy melyek azok a normák, amelyek 2020-ban a cégvezetők tevékenységére a legnagyobb hatást gyakorolják!

A “BKIK15” 15%-os kedvezményre jogosító kupon ezen a linken elérhető online szaklap megrendelése esetén váltható be.