KKV Start 2021

KKV Start 2021

KKV Start 2021

KKV Start 2021 2021/07/13
KKV Start 2021 10:15

Bizonyára sokaknak ismerősnek cseng a pályázat elnevezése – nem is csoda, hiszen eddig a KKV Start pályázatból már három forduló is lement az elmúlt évben. A felhívás célja, hogy forráshoz segítse a mikro- és kisvállalkozásokat, akik valamilyen újítást szeretnének cégükben végrehajtani.

A lentebb szereplő információk a tervezett felhívásra vonatkoznak, a pályázat megjelenésekor ezek még változhatnak!

A vállalkozások az egész ország területéről igényelhetik a támogatást, így Budapesti cégek sem maradnak ki! Minden olyan mikro- és kisvállalkozás pályázhat, amely rendelkezik minimum 2 teljes lezárt üzleti évvel, minimum 2 főt foglalkoztatnak, valamint kettős könyvvitelt vezetnek.

Az előző körökhöz hasonlóan, a komplex pályázati anyag benyújtása előtt szükséges lesz egy előminősítésen átesnie a projektötletnek.

A pályázat alapvetően innovációs tevékenységeket támogat. Itt nem kell azonban óriási dologra gondolni – cégen belüli innováció lehet egy új gyártási módszer, technológia beillesztése a folyamatokba, vagy egy olyan gépsor beszerzésre, amellyel eddig a cég nem rendelkezett.

Elszámolható költségek közé tartozik a személyi jellegű ráfordítás, az anyag- és eszközbeszerzés költsége, immateriális javak beszerzése, valamint a szolgáltatások költségei is.

A támogatás várható mértéke 60%, a támogatás összege pedig 10 és 20 millió forint között mozoghat.

A felhívás várhatóan 2021 őszén kerül meghirdetésre. Érdemes azonban már most elkezdeni a felkészülést! Cégünk az előző fordulók során több mint 900 millió forint támogatást nyert el ügyfelei részére a KKV Start pályázaton.

Igényeljen ingyenes konzultációt szakértőinktől ide kattintva, és ismerje meg lehetőségeit!

Goodwill Consulting Kft. – Információból fejlesztés, a fejlesztésből siker